IDAG BÖRJAR JAG PLUGGA!

Innehåller affiliate-länkar

Den här helgen har gått så snabbt, men den var väldigt varierad och fin! Mycket jobb men det är bara bra för min ekonomi, sen hann jag även fika med tjejerna, dricka vin, ta en kylig promenad i snön, sova ut litegrann och äta godis i soffan.

Godmorgon godingar! Jajemän ni läste rätt i rubriken - idag är det jag som går tillbaka till skolbänken! Eller ja, zoom via dataskärmen om man ska vara exakt. Det känns faktiskt såå bra att det äntligen är dags! Som ni kanske märkt har jag varit rätt ängslig och osäker kring det här (främst gällande hur jag ska pussla ihop mitt liv tids- och energimässigt och ifall det är rätt val av kurs) så jag vill bara köra igång och se hur allt går. Jag ska alltså läsa Psykologi I men jag är även reserv på Marknadsföring I och Projektledning vilket jag egentligen är mer sugen på, speciellt då de är på halvfart och psykologin är heltid och jag är rädd att jag tar på mig för mycket när jag har jobbet också. Vet nämligen att jag är usel på att hantera stress så det brukar aldrig sluta bra för mitt välmående när jag har för mycket. Så om jag får någon av reservplatserna kanske jag byter kurs, men just nu kan jag bara avvakta och se vilket är en mening som min kontrollbehovshjärna inte gillar, haha.

Det ska iallafall bli väldigt spännande att se hur min hjärna reagerar på KUNSKAP!! Det var fan längesen. Och att skriva anteckningar för hand.. skrev en lapp på jobbet som var några rader lång och jag fick sån hemsk kramp i armen, haha. Faktiskt sant, jag är lite ringrostig men ska som sagt bli skönt att komma igång. Första introföreläsningen är kl 13 så innan dess ska jag iväg till Ida Warg Beauty och jobba några timmar. Kommit massa ordrar i helgen i och med de nya produkterna, har ni sett dem? Så fina!

Nu måste jag rusa, ha en bra start på veckan. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer