HÖSTMÅL: VAD JAG VILL BLI BÄTTRE PÅ

New season, new me! Eller? Nja, men det finns iallafall några områden jag skulle vilja bättra mig kring.

Använda pinterest för att hitta inspiration

Har haft en svacka med den appen men märker direkt när jag går in där hur jag blir mer peppad och fylls med idéer. Framförallt vill jag använda det mer för att få inspiration till outfits och enkla, men snygga, frisyrer.

HITTA ANDRA TRÄNINGSFORMER

När jag tränar kör jag alltid samma sak: lugn uppvärmning på crosstrainer och typ tre övningar. Tränar därmed exakt samma muskelgrupper varje gång. Nu vill jag istället köra mer blandad träning där jag använder hela kroppen. Kanske träna mer sällan men hårdare när jag väl gör det... Vad tror ni är bäst gällande träning: kvalitet eller kvantitet?

VARIATION I BLOGGEN

Känner att det blir lite samma lika här hela tiden och att den typen av *content* bara tilltalar en liten liten grupp människor och så vill jag inte ha det. Vill blanda in mer ämnen och lättsammare saker!

Lyssna

Utan att avbryta. Inte bli ivrig över att få prata själv utan istället inse att ibland kan fokus faktiskt bara få vara på andra människor.

ta tag i saker

Som att boka tider till läkarbesök, torka golvet, svara på ett halvtråkigt mail, gå till frisören, rensa garderoben etc. Högst på den listan just nu är att kolla upp mina hudproblem runt ögonen en gång för alla. Även om det är mycket bättre nu så kommer det och går i perioder vilket gör att jag knappt vågar röra huden där. Måste verkligen 1. ta reda på vad som egentligen är felet och 2. ta reda på hur jag ska hantera min hy utefter det. Måste ju kunna rengöra ansiktet liksom.

TRÄFFA NYA MÄNNISKOR

Gå ut mer! Inte nödvändigtvis på krogen utan bara försöka göra mer sociala saker som inkluderar nya människor. Som på Lisas inflyttningsfest där jag träffade massa folk och pratade med så roliga människor, var glad av den kvällen flera dagar. Tänker att jag i höst ska bjuda in mig själv på fler middagar/event mina vänner går på och lära känna deras vänner, hehe.

laga mat

Okej, tog med den punkten lite på skämt bara för att den alltid är med på mina mållistor. För visst att jag behöver bli bättre på det men känns som jag nästan tappat hoppet om att någonsin bli en kock, haha. Känner dock att pumpa kan bli något jag äter flitigt i höst, så galet gott och tydligen är den inte alls speciellt svår att tillaga :)

Lägga undan telefonen på kvällen

Tänkte skriva ”inte ha mobilen i sovrummet” men insåg att jag bor i en etta, haha. Men jag har fått en dålig ovana att ligga och scrolla Instagram, svara på sms och hänga på messenger mitt i natten. Tror det stör sömnen så mycket mer än man tänker sig.

Det är vad jag kan komma på just nu. Känner ingen press att jag måste klara allt det här men blir motiverad av att skriva ner det. Har ni något mål för hösten? :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Kvalitet på träning absolut!! Vill också bli mer varierad när det kommer till mitt gymmande, fastnar så lätt i rutiner!nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Ja, jag har börjat tänka annorlunda där så funderar på att helt ändra ”träningsrutin”🙈😘nouw.com/isabylund
Joanna
Joanna,
Gillar såna här inlägg. Träffa nya människor borde jag också göra. steffanssonsaventyr.blogg.se
isabylund
isabylund,
roligt att höra! Jaa man får gå ut och mingla mer och inte vara blyg att fråga människor man tycker verkar intressanta 😊 kram ❤️nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229