Heeeej raringar

I’m home!! De här dagarna har gått skrämmande snabbt men gud så härligt vi haft det. Ni ser ett smakprov här ovanför :) Har tagit massa bilder så ser fram emot att få återberätta om resan för er! Ja, de tre dagar vi var borta det vill säga, haha.

Ska ta en stor kopp kaffe nu, packa upp, tvätta om jag får tid, handla (snark vad tråkiga uppgifter, förutom kaffet då) och ikväll blir det bara hemmamys med mig själv. Spontant känns det jobbigt för jag vant mig att ha nån kring mig hela tiden, men samtidigt så härligt med egentid. I min värld är det utmattande att umgås konstant i tre dygn så jag behöver ladda upp min sociala energi igen. Det där tror jag är en mening som personer som bor med nån tycker är helt oförståelig, men kanske är det därför jag undviker att bli sambo för jag vet hur stort behov jag har av egentid?! Kan också bero på att att jag inte hittat nån att bli flytta ihop med, haha.

Tänkte bara snabbt nämna mina planer för helgen innan jag fortsätter fixet här.

LÖRDAG: imorgon ska jag ääääntligen få träffa Johanna igen. Känns som det var så längesen! Ser fram emot en typisk Isa-Johanna fika. Måste också leta efter en present till Elvis. Någon som vet vad en 1-åring tycker är kul? Ingen aning vad som går hem, de brukar ju ha så otippad smak..

SÖNDAG: då ska jag förbi Ida och familjen. Gud så mysigt! Ska pussa sönder Elvis! Sen ska jag även träffa en kompis, verkar som det ska bli rätt fint väder så förhoppningvis kan vi vara utomhus och mjölka det sista ur svenska sommaren.

Har det hänt nått kul här hemma när jag var borta? Borde jag haft fomo? ;) PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Åh vilken härlig helg, svårt med en present till en 1 åring! Men kanske någon leksak? Kramnouw.com/linndossing
isabylund
,
Jaa jag letade runt lite men svårt att veta vad han kommer tycka är roligt, alltid saker man inte tror haha. hoppas du har en toppenhelg finis❤️nouw.com/isabylund
malinkirstine
,
Du ser ut att ha haft det SÅ bra! Är så galet avundsjuk <3 Kramnouw.com/malinkirstine
isabylund
,
Snart får du din underbara vecka!😍nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229