HEMBAKAD PAJ & iMOVIE KURS

Har redan visat några bilder från den här fikastunden men varför fatta sig kort när man kan fatta sig långt!? Mitt motto!
I måndags blev jag alltså bjuden på hembakad smulpaj med hallon och blåbär. Emelie är, precis som Amanda, en kompis som ofta bakar åt en när man kommer ♥

Gjorde det dumma valet att ha jeans denna dag så höll på att svettas ihjäl!! Direkt när jag kom fram fick jag låna ett par mjukisshorts av Emelie och svirade om, därav att jag är kapad på alla bilder, haha. De där två var förövrigt de *finaste* så ni kan tänka er hur resten såg ut :)))

Hur fin är inte den här bilden? Sommarbabe!
Hon har så härlig balle! (Det där var en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva, hehe)
Ska jag vara ärlig så satt vi inte alls där ute för i samma sekund som vi fotat klart och tagit första tuggan av pajen så började det regna. Men var faktiskt mysigt att sitta i köket också med tända ljus när det åskade och regnade utanför.
Vi pratade som vanligt om knäppa killar, bloggar och koder inom dejtande. Åh vad jag önskar att jag kunde skriva om det här så ni kan komma med er åsikt om vissa saker! Alla har så olika syn på det ämnet och det kan bli sådana missförstånd..

Innan jag gick hem så fick jag även en snabbkurs i iMovie. Emelie är nog en av de mest hjälpsamma människorna jag vet, det tycker jag är så fint. Ber man henne om hjälp med något som tar hon sig verkligen tid för det utan att man känner sig jobbig eller krävande. Så nu kan jag iallafall lite basic grunder i programmet vilket ökar chansen att jag får till fler videos, haha. Får se hur det går..

Hoppas ni får en härlig dag, puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
Älskar ditt motto, tycker att ni båda var strålande sommarbabes och OMNOMNOM!! 😃ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Åh tack på alla tre❤️nouw.com/isabylund
Emelie
Emelie,
Men gulle dig för de orden <33 Och verkligen en så mysig stund!!juniflickan.se
isabylund
isabylund,
helt sant, det är så fin egenskap vännen ❤️nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229