HELGDAGBOK & NÅGOT JAG SER FRAM EMOT!

Hej och välkomna till min bilddagbok från helgen! Eller ja, lite skarv kanske för de här två första är från i onsdags när jag och Queen M var på Tetto.

Tyckte jag fick till en ganska *stämningsfylld* bild på höstsolen här, haha // Bubbel i lördags.

Vad tror vi om denna chokladnyhet? Ändå ganska spännande kombination // En utsikt vid mig.

Avslutade veckan igår på bästa tänkbara sätt; söndagsfika på Pascal med Amanda <3 Deras croissanter är galet goda, förstår inte människor som säger det är tråkigt bakverk. Skäms på er!

Godmorgon! Har ni haft en bra helg? Min var väldigt väldigt lugn men ändå väldigt härlig. Precis vad jag behövde för i fredags var jag fan ett vrak och jag märker allt tydligare ett samband mellan för lite sömn och mina psykiskt instabila dagar. Med det konstaterandet i bakhuvudet är ett av veckans mål att komma i säng tidigare, wish me luck! Kan dela med mig av några fler punkter om veckan som kommer:

VECKANS ROLIGASTE: definitivt att @matildaberlin fyller år och ska ha fest på fredag!

VECKANS MÅSTE: ja naglarna måste som sagt snyggas till för just nu ser de inte speciellt charmiga ut. Märker dock att jag drar mig för att göra det för jag avskyr när man bara sitter och slösar tid sådär utan att kunna multitaska med något samtidigt. Man kan ju inte ens pilla på mobilen när man fixar naglarna, haha. Ja, jag är en stressad själ.

VECKANS DRAR-MIG-FÖR: förutom att fixa naglarna? ;) Jag skulle verkligen behöva boka tid hos en hudläkare men även det är något jag skjuter upp. Antar nämligen att jag kommer få en tid under arbetstid och jag tror inte min chef ser det som en legit ursäkt att smita iväg någon timme så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Och när inte jag vet hur jag ska göra så skjuter jag på det, jättebra strategi jag vet.

VECKANS MANTRA: känns som min inställning förra veckan var självkritik och en känsla av att vara underlägsen alla andra. Det gör tillvaron väldigt jobbig. Så nu tänker jag tuffa till mig och ge ett mentalt långfinger till dem som får mig att känna att jag är ”för mycket” och inte duger som jag är. Ni vet de där personerna som får en att känna att man överreagerar, att ens personlighet är fel och att deras sätt att vara är mer rätt och något man själv borde sträva efter. Hell no, låt mig få vara som jag är och passar det inte så klarar jag mig jättebra utan er i min närhet! Typ så ska jag säga till folk denna vecka :)))

Händer det något kul för er kommande dagar? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer