HELGBILDERNA, STRÖMAVBROTT & GRÖNA LUND

Hej och välkomna till en sammanfattning av min helg! Den har bland annat bestått av midsommarfirande hos Katja. Sen när jag kom hem på natten var det strömavbrott i hela Solna, blev såå uppstressad av det och var nära att ringa mamma men insåg snabbt att hon ändå inte kunde göra så mycket åt saken från Örnsköldsvik, haha. Lite överreaktion kanske men vad fan; kyl, frys, Wi-Fi, mobilladdare, allt la ju av! Märkte snabbt att jag är mycket mer beroende av el än jag tänker mig, var otroligt tacksam över ficklampan i min mobil just då.

I lördags hade jag en ångestförmiddag (inte kopplat till något som hände på midsommar) så jag tog en promenad här i mitt område med förhoppningen att *naturen* skulle lugna mig. Hjälpte sisådär. Åkte till söder för att träffa Sandra istället, tyckte molnen över Medborgarplatsen såg så märkliga och fluffiga ut så var tvungen att fota det.

Vi gick till Nytorget och åt glass, DET lindrade däremot min ångest. Vänner alltså <3 och glass <3 Mysigt område också, borde hänga mer på de delarna av söder.

På kvällen köpte jag lösgodis och hittade denna nyhet, nästan så den ropade på mig! Som skapt efter min chokladsmak :)) Och till höger ser ni att jag i vanlig ordning även har sparat ner citat som jag tycker är vettiga. Vet inte om det är sorgligt att jag mer och mer börjat tänka att man aldrig ska förvänta sig något av andra människor? För då blir man alltid besviken. Man är sin egen lyckas smed osv och ska aldrig räkna med att någon annan kommer göra saker för en.

Det var lite av min helg det. För en gångs skull tyckte jag den kändes väldigt lång så nu är jag mer än redo för jobb igen. Har inte jättemycket andra planer spikade men tänkte såklart se fotbollen imorgon och på fredag har vi sommarfest med jobbet, det ska bli så kul! Först Gröna Lund och femkamp och sen tar vi båten över till Mr French för middag och drinkar. Tror det kommer bli en grym dag och kväll!

Vad ska ni göra i veckan? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,

men åh, vilken fin midsommarhelg ändå! minus strömavbrottet 😆 och verkar som har massa kul grejer med jobbet inplanerat i veckan, NAJS!

nouw.com/megkaup
linneassofie
linneassofie,

Helt sjukt vad man är beroende av el egentligen, å lite roligt att man inser det VARJE gång strömmen går. För övrigt är det sånna saker som helt enkelt bara ska funka 😉<3

nouw.com/linneassofie