HELGBILDER & FÖRSTA MARS!!!

Innehåller affiliate-länkar

Blir galen på min blogg ibland, skrev och publicerade ett inlägg imorse men av någon jävla anledning går inte bloggen att besöka så länge det ligger uppe?! Haha ingen logik alls. Så jag skriver väl om allt vettja, det känns som värdefull användning av sin tid ;)

Här kommer några bilder från min helg! Till vänster ser ni min lördagslook och till höger blommor. Sån tur att jag alltid skriver bildtexter så det inte blir några oklarheter :)))

Tog en kaffe med @matildaberlin och Elin, väldigt mysigt! Vilka tjejer det är, de inspirerar mig så med sitt driv och ambitionsnivå. // Himlen har fin sen när jag skulle hemåt.

Läs och ta åt er av den tweeten. Så sant, perfektion har blivit det normala vilket är både ouppnåeligt och ganska skadligt tror jag. // Blandar ytligt och djupt hejvilt här men jag har köpt nya BH:ar som jag vill visa. 50% på ALLA underkläder här om ni också vill passa på. Ska förövrigt prata mer om underkläder i veckan, det ligger mig varmt om hjärtat just nu hehe.

Solskenssöndag på Kungsholmen <3

Hej finisar! Humöret idag hörni, humööööret!! Kommer bli så många utropstecken i detta inlägg men det krävs! Kan man vara annat än på bra humör när det är första mars, det har varit en riktig panghelg och min mens har precis tagit slut!? Haha sorry att ni blir så delaktiga i min menscykel men mitt mående styrs ju tydligen helt av mina hormoner så. Känner någon igen sig i det? Nu kommer jag ha månadens high i några dagar framöver och det känns himla härligt!

Planerna för veckan då? De är som vanligt ganska lösa och prellade men har både föreläsningar, labb och grupparbete i skolan. Sen ska jag träffa lite kompisar, fortsätta söka jobb och jag hoppas kunna vara ute och njuta av lite sol också. Tänker jag får uppdatera er under veckan vad som händer allt eftersom. Har ni något roligt inplanerat?

Ha en finfin måndag, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer