HELGBILDER & ENERGIBAKSMÄLLA

Hej darlings! Hoppas er helg varit bra! Det var min men också vääääldigt lugn då jag varit så himla trött. Fick sån energibaksmälla efter turen till Gotland och även om jag var beredd på det (blir alltid så efter flera socialt intensiva dagar med många nya intryck) så blir jag ändå deppig över det draget hos mig. Känner mig så jävla lågfungerande när en så enkel och vardaglig sak ändå kan göra mig helt slut, oavsett hur roligt och energigivande det är när jag är i det. Jag menar; vilken vuxen människa behöver 2 dagars återhämtning efter att ha varit ifrån sitt hem och sina rutiner i 2 dygn!?

Nåja, försökt att inte vara för hård mot mig själv utan accepterat läget och sett till att prioritera tid för återhämtning i helgen, även om jag också ”tvingat” mig att hitta på lagom med saker för jag vet jag mår bra av det. Ska visa er lite bilder från det!

I fredags var jag på dejt! Gick till Lasse i Parken som ligger vid Hornstull, ni ser ju vad mysigt det är där. Lite landetkänsla trots mitt på söder.

Drack Cava och fortsatte även min öl-träning. Haha, vet inte om jag sagt det här men försöker lära mig att dricka öl.. känns som en viktig sak att kunna här i livet :))

Sen blev det lördag och jag tog mig till Gamla Stan för första gången på superlänge. Skulle ta en fika med Amanda för första gången på ÄNNU längre och det var väldigt väldigt fint att ses.

Beställde cappucino och varm choklad.. fy känns det inte som höst när man dricker varm choklad?

Igår startade jag dagen med att gå till gymmet. Lyssnade på ett avsnitt från Framgångspodden som av någon anledning gjorde mig väldigt karriärspeppad, haha. Inte för att jag har någon karriär att satsa på men han var så driven och inspirerande att det smittade av sig.

Sen var det dags för den perfekta aktiviteten en söndag i augusti: utforska nytt café och äta glass! Det här stället ligger precis vid vattnet på Kungsholmen, mellan Fridhemsplan och Stadshagen.

Där tog vi dock bara en kaffe för att känna av atmosfären och sen strosade vi vidare längst promenadstråket till Fryst som är ett superpoppis glass-ställe. Sådär så de måste ha nummerlappar och ett kösystem utanför. När jag gått förbi där tidigare har jag tänkt ”vem fan köar för att få köpa glass?”. Well tydligen jag numer hehe.

Jag tog hallon som verkligen kändes hemmagjord och äkta! Smakade så mycket hallon och var definitivt gjord på färska sådana för det knastrade av kärnorna i varje tugga. Väldigt fräsch!

Resten av söndagen var bara lugn med handling, serietittande, choklad och myskväll. Lugn helg som ni märker och nu känner jag mig helt back on track, det börjar faktiskt krypa lite i kroppen igen av rastlöshet haha. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer