HEJ DECEMBER & VECKANS PLANER!

Tre bilder från sistone. Jag har bland annat poserat vid en gran i ingången till Gallerian. Fett stelt att alla personer inne på caféet mitt emot satt och kollade.

Pampigt på NK som alltid.

Det kom snö. Lite kul att ALLA, varje år, lägger upp något på Instagram för att informera om det. Som att vi blir såå förvånade att det snöar i slutet av november, haha.

Hej hjärtan!

Åh vad härligt det känns att ha en ledig måndag nu efter denna helgen. Sov såå gott och djupt inatt. Måste ändå säga att jobbhelgen gick bättre än jag trodde, det som är jobbigast för mig är att jag blir helt körd i huvudet när jag koncentrerar mig för länge. Alltså, på den nivån att jag glömmer vad jag frågade kunden för tre sekunder sen och jag hittar inte ord ibland för att formulera en vettig mening. Det kan ju inte vara normalt?! En hjärna ska väl kunna fokusera några timmar åtminstone? Jaja, det gick som sagt bra även om jag nog ska undvika så långa och sena pass regelbundet, haha.

Nog om min hjärna för stunden. Det var både 1:a advent och 1:a december igår ju! Jag hann inte göra något speciellt för att uppmärksamma det men hoppas på att ta ikapp det i veckan. Var det nån av er som tog fram julpynt? Adventsfikade? Ser fram emot massa juliga bilder i bloggar framöver nu, tycker det är så mysigt!

Nu ska jag berätta om mina planer för veckan.

MÅNDAG: har tid hos dietisten nu på förmiddagen och se om vi ska lägga upp nån form av ”kostplan” för mig så jag skaffar mig matrutiner. Sen ska jag möta Christine som är på besök i stan. Det var några år sen sist så ska bli himla mysigt!

TISDAG: jobbar 8-12 sen hem och vila någon timme innan jag ska iväg på äventyr.

ONSDAG: ledig! Ska träffa Johanna efter hennes jobb och fika. Saknar och längtar så efter den människan!

TORSDAG: jobbar stängningspass. Innan dess ska jag sova ut, hämta två paket, behöver säkert handla och fixa med något annat som dykt upp under veckan.

FREDAG: jobbar 13-21 och som alltid när jag har det passet blir det nog bara att ta det lugnt innan och efter.

HELGEN: ledig helg! Har inte planerat alls mycket för den än men ska träffa en kompis iallafall och sen vill jag ha en adventsfika på söndag.

Ha en fin måndag. PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

lindzy
lindzy,
Igår blev det adventsfika med glögg & pepparkakor. Satte också upp adventsstakar och stjärnor i fönstren, så mysigt. Tittade även lite grann på Love actually som gick på trean igår, en av de bästa julfilmerna (slår dock inte The Holiday...). nouw.com/lindzy
isabylund
isabylund,
Åh du slog på stort ju! riktigt juligt och mysigt 😍nouw.com/isabylund
lindzy
lindzy,
Hihi...ja verkligen, älskar nedräkningen till julafton! 😃 nouw.com/lindzy
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hur bra låter ändå inte den veckan?? Tyckte jag såg lite luckor där dock. Kanske plats för en lussefika 😏🤗❤️nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229