HÄRLIGA SAKER VI HAR FRAMFÖR OSS

Hej fredag och snart hej helgen!

Hoppas ni vaknar och mår bra idag! Jag mår himla bra när jag tänker på alla saker jag ser fram emot kommande veckor. Bara tanken på det gör mig på bra humör!
Tror jag skrev en liknande lista för någon vecka sedan men den här är faktiskt uppdaterad OCH jag älskar att peppa för saker så ni får stå ut eventuell upprepning.

Jag ser fram emot..

❥ Brunchen med tjejerna imorgon.

❥ Påsken (don't worry, ska inte utveckla den punkten och tjata mer om min påskkärlek just nu, haha).

❥ Klassikern som nog alla har med på dessa listor; hänga på uteserveringar. Oj oj vad jag ska sitta på uteserveringar i år! Glass, vin, kaffe eller mat spelar ingen roll. Det ska bara vara sol och härlig stämning.

❥ Ljumma kvällspromenader i skymningen. Huh, "skymningen" är ytterligare ett sånt ord jag cringear sönder av, tycker det låter som man försöker vara poetisk. Fast jag vet ingen synonym så använder det ändå. Tänk att gå ut i t-shirt vid typ 21 och det är ljust och man fryser inte. Känns avlägset, har nästan glömt hur sommaren kan vara tror jag.

❥ Grilla. Framförallt doften faktiskt. Funkar nästan lika bra att gå förbi ANDRA som grillar och sniffa, haha.

❥ Sommarkläder! Dels för det är skönt att slippa pälsa på sig fyra lager när man ska ut men också för att jag tycker det finns fler *piffiga* plagg, som ändå är bekväma, för vår och sommar än vinter.

❥ Kvällsbad. Förra sommaren gick jag ner till Sicklasjön nästan varje kväll, det var sån fin tradition! Nu bor jag faktiskt också nära vatten så ska försöka göra det så ofta jag kan varma kvällar.

❥ Nästnästa helg då två kompisar från ”gymnasiegänget” kommer hit och hänger med mig och Sandra. Så mysigt, har redan sett ut ett charmigt café långt utanför stan vi ska till, haha.

❥ Avslutar med den punkten jag tror är det som gör mig allra gladast just nu, nämligen tanken på att vi har sommaren framför oss. Alla veckor av ljus och förhoppningvis någorlunda fint väder. Känner sån lättnad när jag tänker på att det är flera månader tills det kommer snö och minusgrader igen. Åh.

Om ni känner på samma sätt som jag för kommande månader, vad längtar ni mest efter? Säkert nån som har nån lite udda grej, haha :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, blev så mycket mer taggad på sommaren och värme nu! Älskar att kunna sitta ute på uteserveringar! SÅ mysigt!
nouw.com/emmeliesehlin
isabylund
isabylund,
JA! Nästan bästa😍
nouw.com/isabylund
Annie
,
Haha, underbar lista! Men blev väldigt nyfiken kring din påskkärlek, så det får du gärna utveckla det i något annat inlägg... 😃 Ps. Läs Astrid Lindgrens bok "I skymningslandet" så kommer du älska ordet skymning efter det..... <3333
isabylund
isabylund,
Haha men det känns som jag hyllar påsken i varje inlägg om hur mysig den är, hur gott det är med chokladägg i folie (när fuck ska de börja med dem egentligen??!) och hur gulligt det är med allt pynt i halvfula former egentligen 🙈
nouw.com/isabylund
Ida,
Doften av grillat har redan börjat sprida sig i kvarteren här. Underbart 😃 Vad är det bästa med påsken tycker du? Ska du till Karlstad? Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
Emma Engström,
Haha, hade typ glömt att det faktiskt är påsk snart :'D Men det är ju SÅ mysigt! Ha det också så himla bra och roligt på brunchen imorgon <3 Näe men du anar inte vad jag längtar tills man faktiskt kan ta härliga kvällsbad!! <3
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Ja älskar påsk! Efter den är det fasen vår alltså🙏🏽☀️ Hoppas du har en bra lördag fina❤️
nouw.com/isabylund
amandalarssons
amandalarssons,
Åhh längtar såå efter allt detta!! 😍😍❤️
nouw.com/amandalarssons
adelinaadelina
adelinaadelina,
LÄNGTAR så himla mycket efter allt nu nämnt!! Och tills körsbärsträden börjar blomma 🙊 Ses imorgon finis!!
nouw.com/adelinaadelina
isabylund
isabylund,
Jaa vår❤️ Hoppas vi kan ses mer då och göra massa härliga saker😘
nouw.com/isabylund
escali
escali,
Loving the pictures!
nouw.com/escali
celinelundqvists
celinelundqvists,
Snälla tjata om påsken! Älskar att höra om allt påskmys folk gör <33
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Hahah tyckte du skrev ”snälla sluta tjata om påsken”, jag ba oj vad irriterad hon blev🙈😅
nouw.com/isabylund
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, längtar så efter sommaren! Och speciellt uteserveringar. Eller okej, allt allt allt! ❤️
nouw.com/joywesterberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh alltså gud vilka magiska bilder fina! Underbart att du har mycket att se fram emot, sånt kan verkligen få en att må bra 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
ja älskar den känslan! Hoppas du också har saker framöver som gör dig glad att tänka på😘
nouw.com/isabylund