HAR NI TESTAT?

- i samarbete med bästtandblekning.se -

Hej kompisar! Jag vet att jag skrev i nått blogginlägg för typ ett halvår sedan att jag funderade på att göra en tandblekning, tycker alltid folk med vita tänder automatiskt ser så friska och fräscha ut och jag har INTE precis ett bländande leende just nu, haha. Antar att alla år med Pepsi Max och kaffeberoende lämnat sina spår :((
Hursomhelst, tror ni att jag lyckats få tummen ur än och beställt hem nått kit för att fixa tandblekning hemma?! Nä, rätt gissat! Förstår inte riktigt varför jag inte tar tag i det för en det känns ändå som ett billigt och enkelt sätt att piffa till sitt utseende om man jämför med botox, lashlift och andra *skönhetsbehandlingar* som finns. Kanske är det för att jag tycker allt som rör tänderna är lite läskigt, så rädd att det ska bli fel och de ska bli skadade eller kanske till och med lossna!

Som ni såg högst upp i inlägget så är det sponsrat av bästtandblekning.se. Det är en sida som är väldigt användbar för alla oss som känner sig lite förvirrade av alla produkter som finns. De har testat och jämfört olika behandlingar för hemmabruk och valt sina favoriter utifrån kriterierna effektivitet (alltså hur bra resultat de ger), pris, säkerhet, lätthet att använda och kundservice. Det finns också en guide med info kring det mesta som rör tandblekning, som till exempel hur det egentligen fungerar, vilka metoder som finns, varför vi får missfärgade tänder från första början och hur själva blekningsprocessen går till. Jag såg en produkt som lät extra intressant för mig: tandblekningspennan! Den innehåller en blekningsgel som man penslar på tänderna och det lät som en lagom avancerad grej för mig haha.

Såg också (japp jag lusläste sidan som ni märker :))) att en tandblekning hos tandläkare kostar runt 3000-5000kr medan snittet för produkter för hemmabruk ligger runt 500kr. Väldigt värt tycker jag om resultatet blir så gott som detsamma!

Vill och bara nämna att jag tycker det är ett stort plus att bästtandblekning är en oberoende guide så man vet att åsikterna inte är köpta kring hur de olika produkterna levererar.

Är det någon av er som blekt tänderna? Om ja: är det något att vara nojig kring eller bara att köra på? Såg nu skillnad? Let me know era ärliga åsikter :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

E
,
Blir inte tändernas emalj förstörd? Så att det sen är lättare att få hål och att det ilar och blir ännu lättare missförgningar efteråt när emaljen är "svagare"? Eller? (Villl också prova men nojjig för både hemmabruk och tandläkare..)
isabylund
isabylund,
Alltså, det känns som det ska fräta men borde ju inte vara skadligt med tanke på hur vanligt det är att göra blekningar och att det inte ifrågasättts 🙈 men man blir nojig haha
nouw.com/isabylund
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jo emaljen blir förstörd vilket är varför man ska göra tandläkarbehandlingar eller i alla fall rådfråga en tandläkare om man köper någon online. Emaljen får man aldrig tillbaka så när den är förstörd är man körd. Min mamma var sjuksköterska i flera år och har sett så mycket av det tyvärr.
nouw.com/johannagrahn