HAR BESTÄMT MIG FÖR ATT SLUTA

.. lägga upp bilder på mig själv! Haha herregud skoja, hemskt tanke. Det lär inte ske :)))

Däremot har jag bestämt att jag ska sluta se på mig själv som så problematisk och trasig. Ju mer jag säger åt mig själv att jag inte kan hantera ett normalt liv, desto mer skrämmande och avlägset blir tanken på att ha ett ”helt normalt liv” (vad nu det innebär?). Jag försöker tänka såhär istället: jag har absolut mina konstiga beteenden, tankar och problem men jag är inte den enda som har det!! Alla har sin skit bara att vissa har begränsningar som märks mer utåt och vissa döljer sina mer än andra. Man kan ha ett bra liv och vara lycklig trots att man har någon fobi, är jobbig på något sätt i sina relationer, känner sig ängslig inför vissa jobbdagar etc. Det är okej att allt inte känns helt behagligt jämt!

Något annat jag måste sluta med är denna jävla stress över att inte vara där jag vill i livet, och ältandet av allt jag missat och inte gjort när jag var yngre. Läste en så himla bra post om det på instagram där personen också varit väldigt sjuk i ätstörningar och skrev att ”jag är inte där jag trodde jag skulle vara vid 30, varken gällande karriär, relationer eller utbildning, men jag har haft fullt upp med att kämpa mot en livshotande sjukdom”. Och det träffade mig! För det är lätt att glömma bort att ätstörningar, och vissa andra psykiska problem, är just livshotande sjukdomar. Så för egen del försöker jag vara mer överseende och förlåtande. Nej jag åkte aldrig som au-pair, nej jag har inte festat så mycket som jag velat mellan 20-25, nej jag har inte dejtat som ”vanliga tonåringar” men det var för att jag hade fullt upp med att ÖVERLEVA. Jag kunde inte satsa på relationer, plugg, drömmar etc för det fanns inte plats och energi för det.

För att avsluta lite mer lättsamt så vill jag även sluta med att säga ”förstår du hur jag menar?” efter varje mening, haha. Kommer på mig själv med att säga det fast jag inte ens förklarat något avancerat. Typ ”är trött idag, förstår du hur jag menar?”. Vill även sluta småhandla så ofta (är fan på Willys varje dag), inte shoppa fler croptops och minska min skärmtid som är SKAMLIG!

Vad vill ni sluta med?

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Verkligen otroligt bra tankar. Tror nog att vi alla har en förmåga att stänga in oss i våra känslor för att vi tror att vi är helt ensamma i de tankar som vi har. När vi väl öppnar upp oss inser vi att det är fler som känner lika, och ibland blir det då enklare att acceptera ens egna problem. Och att vara rädd för hur man är med sina problem i vissa relationer, den känslan kan jag absolut förstå för ibland känner man sig som en börda i ens kompisgäng, mot sin partner eller liknande. Men det man måste komma igår där är att alla har sina brister och jag lovar att det dina nära älskar med dig väger så mycket tyngre än de saker som du går runt och tänker på som är mindre bra med dig själv. Individen ser sina brister på ett sätt som andra inte gör, för jag lovar att de inte alls uppfattar det som lika störande som man själv gör. Du är bra som du är och du lever ditt liv utifrån de förutsättningar du haft med saker som tagit upp din tid. Du kommer ha tid att leva ut de saker du vill ha gjort och det är ingenting att stressa över just nu <3 Kram fina du

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Fina du, tack för den kommentaren. Alltid lika klok💘
nouw.com/isabylund
artist
artist,

Känner igen det där med att ha missat massa saker. Men samtidigt är det ju också livserfarenhet att ha levt med ätstörningar och psykisk ohälsa. Kan känna mig yngre till viss del på grund av det. Men har övervikt, trötthet ont i ryggen att kämpa med. Så där känner jag mig inte yngre.

nouw.com/artist
isabylund
isabylund,
Sant, men hade nog hellre haft andra typer av livserfarenheter 😉
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,

Blev så stressad att du skulle skriva sluta blogga 😟 Haha din blogg är en av mina absoluta favoriter! Att inte vara där jag vill i livet relaterar jag så till, tror sånna grejer är något vi alla övertänker lite för mycket! Att se andras liv i sociala medier och hur perfekta de verkar vara tror jag bidrar mycket också!

nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Haha åh gullis, glad jag blir💞 vi är två övertänkare du och jag tror jag..
nouw.com/isabylund
megkaup
megkaup,

Haha jag trodde som Celine, trodde att du skulle sluta blogga först... :O "Nej jag åkte aldrig som au-pair, nej jag har inte festat så mycket som jag velat mellan 20-25, nej jag har inte dejtat som ”vanliga tonåringar” men det var för att jag hade fullt upp med att ÖVERLEVA" - riktigt slagkraftig mening, du har så rätt i den. Man ska aldrig döma andras rådande livssituationer, för man vet aldrig vad folk genomgått. Känner att jag fick en "aha"-moment av att läsa detta inlägg, så tack för det 😊

nouw.com/megkaup
isabylund
isabylund,
Åh glädjer mig om det kunde bidra med något, haha! Tack för att du läser ❣️
nouw.com/isabylund
KateOgembo
KateOgembo,

haha jag tappade hakan när jag läste titeln! du skräms😂😂 men i det du skriver kan jag känna igen mig mycket i särskilt i att man inte är där man vill i livet men allt går i sin ordning❤️

nouw.com/kateogembo
isabylund
isabylund,
Haha nejdå, inte än iallafall🙈😘
nouw.com/isabylund