HALLOWEEN-OUTFIT, MATLAGNING & DUKTIGA FLICKOR

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Nu är jag på jobbet men ni ska få ta del av lite av allt jag tänkt på senaste tiden. Hoppas ni får en fin onsdag!

✩ Ska på Halloweenfest i helgen! Så himla roligt! Måste bara se till att hinna fixa nån bra outfit. Ska dit med Johanna och försöker övertala henne att vi ska köra på dessa men hon tror vi skulle bli tokiga på varann ganska snabbt ;) Letade runt på nätet förut och vet inte om det är jag som är mer pryd än jag trodde men går nån ut så här? Jag är verkligen all for sluttyness men nästan alla outfits som finns är lite to much. Håll med snälla så slipper jag känna mig mer tant än jag redan gör, haha.

✩ Det finns en biograf i Vasastan som jag måste gå till snarast. Om jag förstått det rätt så kombinerar de film, mat och alkohol. Väldigt mysig salong som är lite old school på ett sådär charmigt sätt. Sen står fåtöljerna två och två med ett litet bord emellan så man kan ta ett glas vin och smårätter till filmen. Perfekt dejtställe var min första tanke!

✩ På tal om Halloween så känner jag sån dragningskraft till det här nya "skräckhuset" på Gröna Lund. Vet att jag skulle tycka det är så obehagligt men det är ju så skön känsla när man blivit jätteskrämd och sen inser att det inte var nån fara på riktigt, haha. Någon som varit där? Vågar man?

✩ Jag överväger att på allvar ta efter Josefins morgonrutin. Minus oljor och kristaller då kanske, haha. Jag tycker hon är så sjukt inspirerande, känner igen mig mycket i henne ”historia” och många saker hon pratar om är sånt min psykolog också säger att jag måste jobba med. Jag som alltid varit ganska skeptisk till ”flummiga” saker har ju börjat meditera (försöker få in det varje kväll) med hennes videos och det har gjort susen för mig! När hon då pratar om sin morgonrutin och säger ”jag lovar er att det kommer göra enorm skillnad för ert mående”, ja då måste man väl ge det en chans eller?

✩ Att laga mat är så jäkla tråkigt. Tänkte börja med matlådor till jobbet nu men vet inte hur jag ska kunna motivera mig att ställa mig där vid spisen när alternativet med frysrätter är så mycket enklare. Och godare. Min mat blir aldrig GOD utan i bästa fall bara ätbar, haha.

Kan inte nån bara servera mig det här varje dag?! Thanks :))

✩ Har märkt att jag stör mig lite på så kallade duktiga flickor. Tror det är rätt ord för den typen av personer iallafall.. de som aldrig misslyckas med något, alltid gör alla uppgifter i tid, aldrig är sunkiga, aldrig provocerar på något sätt, skriver prydliga anteckningar på alla föreläsningar, är jobbigt likeable men mest för att de inte gör något som sticker ut, alltid har en balanserad matlåda till jobbet, alltid går all in med allt de tar sig för och det enda som räknas är att vinna/vara bäst. De skulle aldrig någonsin använda sig av tankesättet ”good enough”. Jag tror faktiskt inte det är avundsjuka jag känner utan snarare nån form av uttråkan. Oavsett vad så orkar jag inte omge mig med dessa personer.
(Edit: kanske är avundsjuka ändå nu när jag läser vad jag skrivit, haha)

✩ Jag vill åka till Bali. Punkt.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Evelina
Evelina,
att leva på halvfabrikat och färdigmat är inte bra i längden. Leder till näringsbrister och skadar kroppen inifrån på sikt. Plus att 90 procent av serotoninet produceras i magen. Obs!! Inte med avsikt för att skrämma bara en tankeställare sen gör man ju som man vill ändå 😊

tips på enkel mat:
Stekt ris med ägg och Philadelphia
Wraps med valfri fyllning
korvstroganoff med hög kötthalt
fyllda paprikor
wok grönsaker och kyckling
färdig salladsmix med t ex bönor och kyckling plus valfria grönsaker
omelett
köttfärssås
enkla thairätter


kram 😊


isabylund
isabylund,
Men usch då! Det där med serotonin lät inte alls bra :/ tack för dina tips! omelett och fyllda paprikor lät som nått jag kan klara, haha. Kram!nouw.com/isabylund
Lollo
Lollo,
Jag hatade med att laga mat förut, plus att det aldrig blev gott. Men det ändrades när jag blev frisk på riktigt och började vidga vyera bland vad jag använde för ingredienser. Nu är det sååå mycket roligare och blir myyycket godare. Kanske inte alls är så för dig men vet att man lätt fastnar vid samma livsmedel om man har haft problem. Kram 😊
isabylund
isabylund,
Jaa det kan nog vara en blandning! Tror (tyvärr) jag är ganska ointresserad av matlagning oavsett sjuk elelr frisk, men är säkert roligare om man dels vågar prova nya saker och kanske också i ett annat sammanhang. Alltså, inte så roligt/motiverande att laga avancerad mat själv en vanlig tisdag. Enligt mig! borde säkert för det lyser väl upp dagen 😉nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229