GLASSDEJT I GAMLA STAN

Hej hej!
Förra veckan hade vi finbesök i Stockholm. Bästa fina gulliga @myjjohansson var här! Har sett fram emot att träffa henne sen vi bestämde det i typ juni eller när det nu var. Vi möttes vid tunnelbanan och strosade runt lite i gamla stan. Alltså det är ju föööör mysigt! Hade till och med tålamod med alla turister :)))
Undrar om det är den här som är världens smalaste gränd. Eller Sveriges kanske det var? Stockholms? Hursom så tog många kort där så något speciellt var det med den.
Efter att ha varit inne på ett antal caféer och konditorier som alla var rätt trista så valde vi ett ställe där de hade både uteservering och glass. Ni har ju redan sett den bilden på mig men aja, så fin som den är så kan den repostas (ironi). My var iallafall strålande som alltid!
Det var soligt och varmt den här dagen så vi kunde sitta ute, så härligt! Vill ta vara på alla sådana dagar. Glass var ett himla bra val också.
Jag tog vanilj och någon med rostad mandel och kola. Den var god och blev sådär perfekt smält efter några minuter.
Där satt vi och tjattrade ikapp om vad som hänt sen sist med flytt, jobb och allt det där. Dessutom lyckades hon övertala mig att ta en tur ner till Skåne inom kort så det får jag väl försöka få till nu ;) Tar visst bara 3,5h.. trodde det var typ 7h. Haha, jag har så usel uppskattningsförmåga! Men det går alltså ungefär lika snabbt som till Göteborg, otippat va?

Hursom, det var vår mysiga stund det! Hoppas ni får en fin tisdag! Puss


Följ mig här

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men så mysigt ju! Välkommen ner till Skåne 😍 Kramnouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Haha jaaa vi får väl se hur det blir. Väldigt sugen iaf 😍nouw.com/isabylund
liilah
liilah,
Ni såg ut att ha väldigt mysigt! Skåne är fint, det jag har sett av det iaf 😊 Har en väninna som bor i Ängelholm. nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229