GLASS VID HORNSBERGSSTRAND

Godmorgon godingar! Nu ska jag berätta om min tisdag då jag äntligen fått till en träff med Amanda (och valp-Stina då såklart).

Vi möttes vid Hornsbergsstrand med målet att köpa glass. Känns som jag pratar om det området hela tiden men det är så nära mig, älskar stämningen där och det är mitt kvällspromenadstråk ;)

Att ha en hundvalp är lite som att ha en bebis - allt blir så mycket mer omständigt men man inser inte det förrän man är där. Så mycket man måste tänka på liksom. Vi gick iallafall till Stikkinikki där man som tur var fick ta in vovvar. De poserade glatt för mig!

Köpte glass och halvsprang till bryggan för att ”hinna fota innan de smälter”. Usch man är så jävla sociala medier skadad att det nästan är sorgligt. Vi hann dock inte utan båda var helt kladdiga av glassdroppar och fick halvt hetsa i oss glassen, haha. Fick iallafall till en helt okej bild tycker jag. Minns inte vad vi tog för smak, Amanda hjälp mig?! Något med karamell och salt tror jag, har nån grej för de två kombinerade just nu. Megeeet god oavsett!

Här var nog enda sekunden Stina var stilla. Sån drömmande blick, hon fick väl syn på min glass eller nått, haha.

Familjen And kom förbi. De var såå fluffiga de där små!

Efter glassen strosade vi där längst vattnet. Visst passar jag bra med hund? Ser så vuxen och ansvarsfull ut med en annan individ som jag tar hand om.

Hittade en badplats! Där på klippan vill jag ligga och sola nån gång i sommar också.

En bild till på oss utan hund. Efter någon timme tog vi följe till tunnelbanan och kramades hejdå. Det var en väldigt fin eftermiddag :) Hoppas även att denna dag blir fin, ska möta Elin senare för AW och i helgen händer massa skoj! PEPP! Puss på er!

#bestofnouw

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Så många fina bilder och så söt hund 😍
vad är det för ras?
ha en fin helg!
kraam 💗
isabylund
isabylund,
Ja så gullig! Hmm jag kan bara pudel och labrador typ men tror den hette nått med staff? Stiff?🤔
nouw.com/isabylund
Joanna,
Vad gott med glass och så fina bilder.
steffanssonsaventyr.blogg.se
Hilma
Hilma,
Men åh vilken mysig dag ni verkar ha haft! Och GUD vad jag dör sötdöden för den där valpen alltså! <33 Kram finis!
nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men vilken liten söt valpis <33 Haha tror jag förresten att jag drömde (hoppas iaf att det var en dröm) att du skrev här att det var din sista vecka som bloggare, blev så ledsen minns jag :'(
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
haha gullis! Det är bara en dröm, svårt att se mig själv utan bloggen😫 kul (?) ändå att du blev ledsen av det och inte lättad över slut på alla updates hela tidén 😉 😘
nouw.com/isabylund