GLÄDJANDE SAKER!!

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra julhelg och fått ladda upp med ny energi! Jag är tillbaka i Stockholm igen då jag jobbade igår (inom hemtjänsten) och nu i mellandagarna ska jag vara på Ida Warg Beauty. Har inte precis slitit ut mig själv jobbmässigt de senaste månaderna så känner inte att jag behöver vara ledig utan är glad att få jobba. Men rent generellt känns det verkligen som att denna julledighet varit ovanligt välbehövlig för många, det har fan varit en påfrestande och utmattande höst så hoppas ni som behöver det kan vara lediga och njuter av det.

Hade tänkt skriva lite om min jul men är så less på allt julprat förtillfället, haha. Ni ser iallafall några Karlstadbilder här ovanför och sen kommer det säkert ett inlägg med fler bilder i veckan, men nu vill jag istället berätta att jag har sån bra känsla för 2021! Tror såklart inte att saker automatiskt kommer bli bättre bara för att vi byter år, men har *good vibes* för framtiden vilket var längesen, haha. Såhär ser min positiva lista ut just nu:

1. Vi går mot ljusare tider!! Läste nånstans att det är ljust ca 3 minuter längre för varje dag, kan det ens stämma? Lät nästan FÖR bra, haha. Oavsett så förtjänar denna insikt absolut en förstaplats.

2. Det känns som 2020 gett oss perspektiv som kommer göra kommande år härligare. Åtminstone jag har sänkt kraven på vad som klassas som "rolig vardag" och när saker sedan återgår till det normala så tror jag att jag kommer uppskatta småsakerna mer. Lite som när man varit magsjuk och sen äntligen kan äta en riskaka utan att må illa och tycker det är det godaste man någonsin ätit. Även om det inte ens är en smaksatt riskaka!! Ni vet känslan va? Den går ju oftast över efter något dygn tyvärr men jag tror ändå att mycket av 2021 kommer präglas av uppskattning och tacksamhet.

3. Jag har en plan för mitt liv?! Frågetecken enbart för att det är så jävla ovan känsla som jag inte riktigt vågar tro på. Men det känns faktiskt som jag börjat få ett humm om vad jag vill göra framöver, åtminstone kommande år, vilket är en lättnad. Tror alltid man mår bättre av en riktning i livet, tillvaron känns lite mer meningsfull då.

4. Vaccinationerna kommer snart köra igång. Även om inte det heller löser allt automatiskt så känns det som en händelse i rätt riktning som ger hopp och sånt behöver vi verkligen just nu.

5. Ska gå en yoga-/meditationskurs i vår. Fick det i julklapp av mamma och det känns som en såå vettig investering. Har inte bestämt om jag ska köra meditation eller yoga, och isåfall vilken yogasort, men någon form av regelbunden *soulcare* ska jag få till på en riktig studio. Har ni tips på ställe eller yogaform så snälla skriv det! Googlade lite snabbt förut och Ashtangayoga känns som bästa sorten om man vill ha lite fysiskt med styrka och smidighet, så rent spontant känns det mest lockande för mig..

Nu är det er tur, berätta om något bra som hänt i livet på sistone? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Det är en underbar känsla när man kommit på vad man vill göra med sitt liv & vad man vill uppnå!! Håller tummarna för att 2021 blir ett mycket bättre år för oss allihopa🤍

nouw.com/alexandrastrom
isabylund
isabylund,
Jaa jag med❤️
nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,

Hoppas du hade det supermys i Karlstad! Håller med, känns som att vibbarna för 2021 allt är lite ljusare! 😃

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
GOOD VIBES BABE🎉😍
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,

Åh vad glad jag blir att det va så mycket glädjande nyheter!! Att det är lite ljusare för varje dag som går gör en SÅ glad!! Kram

nouw.com/linndossing
Hilma,

God jul fina du, i efterskott hihi! <3

www.nouw.com/hilma
artist
artist,

Asthangayoga låter som en bra idé! Roligt med yoga i en riktig yogastudio! Själv gick jag en yogakurs så nära som i huset där jag bor... men den blev online i stället, vilket jag är glad över.

Har gått förbi en yogastudio med Asthangayoga på Odengatan. Men aldrig yogat just där. Annars känner jag inte till någon annan med Asthangayoga.

Vill du ha ännu tuffare och i ca 40 graders värme finns Bikramyoga. Det kommer jag aldrig våga mig på själv. Men många gillar det.

nouw.com/artist
isabylund
isabylund,
Tack för tips! Tror inte bikram är min grej riktigt men ska utforska det lite mer🙈
nouw.com/isabylund