GIRLS JUST WANNA HAVE SUN

Dagens väder är inte precis något att hänga i granen så låt oss istället prata lite om gårdagen. Vilken pangdag det blev, visst?! Var sådär skönt trött i kroppen när jag kom hem på kvällen efter att ha spenderat massa timmar utomhus. Nästan som en friluftsdag med mina mått, eftersom jag under vintermånaderna är ute så lite det bara går så blir det som att släppa ut en björn ur idet nu, haha.

Spenderade eftermiddagen med tjejen ovan; Lisa. Hon hade brunchat med några vänner på Mälarpaviljongen så jag gick dit för att hämta upp henne men fastnade en stund på deras härliga uteservering.

Älskar verkligen Mälarpaviljongen! Känns nästan överflödigt att tipsa er om det stället för antar att alla redan känner till det?! Om inte; gå dit för en drink på deras flytande brygga eller en mysig fika på caféet. Varit där så många gånger tidigare somrar, då har det bland annat sett ut sådär som på bilderna ovan.

Eller såhär. Ni ser ju vad härligt!

Men åter till gårdagen. Efter en stunds babbel bestämde sig gänget för att bryta upp och vi sa hejdå till de andra tjejerna och tog en promenad längst Norr Mälarstrand.

Till slut hamnade vi på en bänk i solen vid Rålis och satt och snackade om dominanta män (fri tolkning på den hehe), jobb och lägenhetsrenovering. Tog några bilder på oss också, som en bör när det är bra ljus ute :)))

Var så nöjd på kvällen, både över energigivande sällskapet och all D-vitamin min utsvultna kropp sög åt sig av. Hoppas på fler sådana dagar asap!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer