FYNDAT CHOKLAD & NÅGRA JOBBTANKAR

Har ni hört att mataffären Paradiset gått i konkurs? Handlar aldrig där vanligtvis för allt är ju typ raw, vegan, glutenfritt, nyttigt dvs sånt som inte är riktigt min smak. Men när man ser dessa skyltar så går man in. Så är det bara.

Hade mest förväntningar på godis/bars avdelningen, där såg det ut såhär. Ångrade att jag inte var där tidigare, haha.

Fick iallafall med mig det här + lite annat smått och gott hem. Priset? 20kr för allt detta! LYCKA!! De där Nick's är så jävla goda.

Hej vänner! Hoppas ni mår bra. Jag har haft en fin tisdag, träffade en kompis för fika och catch up vilket var skönt. Även skönt med plusgrader idag, vad fan hände med vädret igår alltså? Var svinkallt och kom hagelskurar från ingenstans, blev så jäkla besviken. Dåligt väder är det sista man behöver just nu, haha.

Något jag däremot behöver är min jobbdag imorgon. Känns nästan lite nervöst faktiskt. Även om jag inte velat nått hellre än att jobba senaste veckorna så blir man lite bekväm i att inte ha några plikter och ansvar och plötsligt har jag ett "måste" imorgon med krav på mig.. Hjälp, har nästan glömt hur det är.

Men men, det blir säkert bra så snart jag är igång! Tänkte försöka komma i säng tidigt ikväll (meaning: innan 1. Jag har blivit kvällsmänniska hörrni. När hände det?) så jag är pigg imorgon bitti när klockan ringer.

Mmh både jobbprat och väderprat i samma inlägg, ungefär de tråkigaste ämnena för folk att läsa om haha. Aja, man kan väl inte vara så jävla rolig jämt va! Ni kan väl berätta om er dag? Bra, dålig, snabb, lång? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Lycka till imorgon 😊 <3
nouw.com/desireekujala
beattriicee
beattriicee,
Lät som en riktigt bra butik!! 😍 Hoppas det går bra att kliva upp imorgon!
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Vad mysigt med en fika och gud vilket kap du gjorde 😍
nouw.com/johannna
linndossing
linndossing,
Men gud vilken härlig butik, där hade jag velat shoppa loss!! Hoppas jobbet gick bra <3 Kram
nouw.com/linndossing