FROM MY PHONE

Innehåller affiliate-länkar

Hallå peeps! Skrev "fråm my phone" i rubriken först och fick tänka till en stund innan jag förstod varför det såg så konstigt ut, haha DÄR har vi nivån på min hjärnkapacitet just nu efter några timmars rapportskrivande. Så svennigt med "fråm" också..

Anyhow! Har inte överdrivet många ovisade bilder i min lur just nu, men ni ska självklart få se de jag har.

Börjar med ett presenttips från mig! Gav mamma och pappa ett sånt här smaksatt salt i julklapp och det var fkn succé. Mamma har nämnt X gånger hur himlaaa gott saltet är som de fick av mig, haha. Föräldrar är så tacksamma. Men de är lagom prisklass, fina att ha på köksbänken, passar till de flesta människor osv.

Jag har återupptäckt kärleken till tidiga morgonpromenader. Sådär att man är ruskigt trött men ändå piggnar till för det är så friskt och fint ute. Startade förra torsdagen med en promenad längst vattnet (påklädd till max) och hade sån powerkänsla hela dagen sen! Det här är dock en fusk-bild för det där är från en eftermiddagspromenad, men exakt samma plats åtminstone.

Bubbel en lördag kl 15:43, det är ändå livsnjut! Vi var tvungna att gå till fyra ställen innan vi hittade denna halvsunkiga baren där det iallafall fanns platser. #covidstruggles. Men vad gör lite sunkighet när både sällskap och dryck är trevligt!

Haft en föreläsning om sömn. Det som väl gick att förstå var faktiskt väldigt intressant, men kan ni fatta att jag tycker det är komplicerat utifrån denna bild?

Såhär såg det ut när jag skulle åka hem från Kista i skymningen. Av någon anledning så tyckte jag det såg så internationellt ut? Haha.

Druckit kaffe har jag gjort. Ovanligt :)))

Last but not least den här bilden som sammanfattar mitt fokus för 2021; att sätta mitt eget välmående först. Det är faktiskt underbart att göra!!

Det var allt för nu, säger återigen till mig själv att bättra mig med vardagsfotandet. Hoppas ni har en bra dag, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Känner igen mig gällande det där med stavning när man är trött i skallen, skrattade högt haha. Vad är det du pluggar för intressant?☺️

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Haha men ibland blir det ju kortslutning😂 läser psykologi 1, en kurs på SU😘
nouw.com/isabylund
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

NV är ett jättebra märke 😍!!

nouw.com/dreamandcreativity