Innehåller affiliate-länkar
Hello dolls! En gång i tiden var jag ambitiös och la upp ”min helg i bilder” på måndagar. Är inte lika ambitiös längre tydligen utan numer blir det bara en salig blandning av bilder från föregående vecka. Får duga, good enough är ett bra motto.
Det var ett tag sedan jag la upp en selfie tror jag. Var hos frisören i lördags, klippte topparna och fick håret lockat! Då ser jag ut såhär.
Tog en promenad med Sandra runt Skeppsholmen. Min fina Sandra som jag känt i över 15 år nu, känner ingen så olik mig men ändå trivs vi så bra ihop.
Åt glass efter promenad. Gör man av med energi ska det in med energi :)))
Ordet som beskriver Haymarket = tjusigt. Eller vad skulle ni säga?
Träffade denna pingla i lördags. Mysigt som alltid!
Köpte en pytteliten blomma för den var så söt. Sån art som tydligen överlever typ allt så får se hur länge den klarar sig här ;) Projektet nu är att hitta kruka, den är verkligen mini.. kanske får ta en äggkopp hehe.
Har fikat. De där morotsmuffinsarna när de är färska alltsåååå hallå vad goda.
Jag googlade efter höstmode 2019 häromdagen eftersom jag vill vara lite trendig. Tydligen är blommiga klänningar riktigt hett vilket gjorde mig glad, kände att de andra trendspaningarna som läderkjol, goth och punk inte riktigt var min grej, haha. Men blommiga klänningar kan man aldrig ha för många av. Denna var så fin! Kavajen med för den delen.
Så fina skålar. ”Fika - a moment to enjoy the good in life”. Amen!

Och med den klockrena meningen avslutar jag det här inlägget. Hoppas veckan börjat bra för er. Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
,
Felicia
,
Det är så skönt att få topparna avklippta hos frisören! Ditt hår blev ju superfräscht och snyggt!feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
,
Jaa så lite som gör så stor skillnad i hur håret känns, sköööönt! Tack finis❤️❤️nouw.com/isabylund
IP: 82.99.3.229