FREDAGSPLANERNA & MIN NYA WEEKENDSTAD

Hej finisar!

Hoppas er vecka rullar på fint! Jag har verkligen haft en skön och social vecka och gjort en del ”ovanliga” saker vilket gör mig väldigt nöjd med mig själv, haha :)) Varit ledig en hel del och även om det är skönt så är det så typiskt mig bli lite rastlös av det och vilja jobba, fast sen när jag jobbar mycket så längtar jag efter en andningspaus, haha. När blir man (jag?) nöjd egentligen?

Jaja, igår och nu resten av veckan ska jag iallafall jobba så var nog bra att jag laddade upp. Jobbar stängning idag så innan dess ska jag till gymmet och sen klippa mig. Så välbehövligt!

Under mina lediga stunder i veckan har jag fått upp ögonen för ett nygammal hobby, nämligen att bläddra i resetidningar. Kan spendera lång tid med det alltså! Undrar om jag kan göra det till nån vinstdrivande business för då har jag framtiden säkrad, haha. Hursomhelst så har jag hittat en ny måste-åka-till-stad: Valencia! Ligger vid havet, har en jättefin strand och det verkar vara så charmig stad. Lite som en mindre och lugnare version av Barcelona. Ska försöka sälja in det hos mamma/kompis/syster så att vi ska ta en weekend där i vår. Hoppas någon nappar. Nån av er som varit där? Är det ett nice ställe? Hittade några bilder iallafall, se så fint!

Nu ska jag kicka igång dagen! Hoppas ni får en fin helg. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Letar också efter någon som vill åka någonstans i vår haha, men ingen nappar 😢 Hoppas du hittar någon! Kramnouw.com/linndossing
megkaup
megkaup,
äehh men sluta vad fint! har aldrig tänkt på valencia förr som en weekenddestination, men nu tändes något i mig- tack för tips 😏nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229