FREDAGSBILDER & VECKAN SOM KOMMER

Innehåller affiliate-länkar

Vill börja med att visa några bilder från min otroligt härliga fredag! Kändes som jag hann med mycket för den innehöll både föräldramys, en solig promenad (hah komiskt att det är världens regnmoln på bilden bara därför), fika, lite shopping (fredagsblommor och denna) och sen avslutade jag dagen på topp med ett glas vin med bästa Matilda. Överlag så har det varit en superfin helg och jag är fylld med tacksamhet över alla bra människor jag har i mitt liv. Cheezy but true!

Hej snyggingar! Där fick ni se några glimtar från min fredag. Hur var er helg? Jag har ju varit ledig i fyra dagar så nu känner jag mig nästan ringrostig att jag ska tillbaka till plikter igen. Haha. Jaja, låt oss se vad denna vecka för med sig för *spännande utmaningar*. Eller okej, ger direkt upp försöket att ha en strukturerad plan.. Min tillvaro för tillfället är att ta en dag i taget beroende på jobb, måste försöka vara flexibel. Ogillar skarpt att ha denna typ av jobbsiuation som ni kanske förstått :))) Såå, ni kan få en tredagars plan för det är allt jag har koll på just nu.

MÅNDAG: jobbar 13-22 så innan dess tänkte jag gå och träna, mer än så hinner jag nog inte.

TISDAG: hoppas få en tid hos psykologen på förmiddagen och sen blir det kvällsjobb igen.

ONSDAG: Antagligen ledig. Tänkte söka lite jobb, tvätta, göra några ärenden på stan och vara "duktig" under dagen. Sen ska jag möta upp en vän för fika när hon slutat jobba.

Resterande dagar tar jag allt eftersom. Hoppas vi alla får en fin vecka iallafall. Är det någon av er som har nått speciellt kul planerat? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Ni verkar ha så mysigt tillsammans! 😍 Och så fina blommor!
nouw.com/beattriicee
corneliaeri
corneliaeri,
Vad trevligt! Hoppas jobbdagarna går bra 😊
nouw.com/corneliaeri
julialehtola
julialehtola,
Mysig helg du haft! 😊 Kramis
nouw.com/julialehtola