FÖRSTA MARS OCH MINA HELGPLANER

När jag går samma rutt hem varje dag så märks det så tydligt att det blir ljusare. Här var klockan 17.15 och himlen var rosa.

Fick hem lite gåvor, tacktack! Om ni inte provat Barebells så gört! Så himla goda. Fick även tre olika concealers så nu jäklar borde man väl kunna se piggare ut, haha.

Heeeej darlings!

Råkade skriva första maj i rubriken först, det var kanske var lite väl önsketänkande haha. Men första mars är fasen inte illa det heller, blir lycklig av tanken på att första vårmånaden är här!

Känns som jag upprepar två uttryck varje fredag; ”jag har fredagsfeeling” och ”veckan har sprungit iväg”. Fast det är faktiskt så varje vecka känns.
Brukar också ofta säga att jag har mysiga helgplaner och så även denna vecka. Tycker jag är ganska duktig på att ta vara på helgerna och ha bra balans mellan socialt, vila och sådana där praktiska halvtråkiga saker som måste göras. Håller ni inte med? Kul om nån ni faktiskt hade argumenterat emot i kommentarsfältet, haha.

Nu ska ni få höra dessa otroligt *balanserade* planer:

FREDAG: jobbdag som alltid. Efteråt ska jag handla och hämta ut mediciner, har ÄNTLIGEN sett till att få förnyat recept. Hoppas jag. Fy fan vilken deppig fredag det låter som inser jag nu, haha.

LÖRDAG: imorgon blir det däremot inte deppigt tror jag. Har en mysdejt med Amanda inbokad! Hon var sugen att prova semmelwrapen så vi ska till Tössebageriet (så gulligt namn). Hoppas också det är någorlunda varmt och bra ljus så vi kan fota. Så bra med bloggkompisar för då har man samma önskemål när man ses - fota outfits och fota fika i en halvtimme innan man kan börja äta utan att någon klagar.

SÖNDAG: lugn förmiddag med sånt där hemmafix. Tror jag ska träna också och sedan ska jag träffa Sandra för fika och catch up. Ska också försöka få en frisörtid för ni ser ju på bilden ovan att mina toppar håller på att slå knut på sig själva av slitenhet.

Känns som detta kommer bli en världshärlig helg, hoppas ni mår bra vänner. PUSS!

#weekend #mars #vår #semlor

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,
Men haha precis där bor jag ju! 😃<3
nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
Haha jassåååå? Så nice område! Grattis till det, haha👌🏽
nouw.com/isabylund
lindzy
lindzy,
Fotade också den rosa himlen när jag var på väg hem från jobbet igår. 😉 Välkomnar också mars - vårmånad, woop woop! Trevlig helg!
nouw.com/lindzy
isabylund
isabylund,
Föreningen nog av fina himlar ❤️👌🏽
nouw.com/isabylund
Emma Engström,
Haha nej maj är det inte riktigt än, men lär gå SÅ fort så vi snart är där :'D Hallå, kan du inte skriva lite om vad du tycker om YSL's concealet? Vore så kul att höra vad du tycker om den!! Ha det så mysigt med Amanda imorgon, blir lite avis för vill också ha bloggkompisar och göra de sakerna med :'(( Haha! KRAM och ha en underbar fredag som i mina öron inte låter som det allt för deppigaste!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Ajli,
Mars är verkligen ett mycket vackrare ord än februari. Jag är sååååå glad att dumpa februari. Håller också med Emma att jag är avundsjuk (inte missunsamm, bara sådär "önskar-att-jag-också..) att du har en bloggkamrat!! Det måste vara underbart 😃
ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Hejdå februari säger vi glatt!!😍 ja men det finns väl många bloggare där uppe i dina hoods? Hör av dig till någon vettja! Så kul med nya bekantskaper överlag 😍
nouw.com/isabylund
Angelica,
Alltsp jaa, kan tänka mig att det är riktigt nice att ha bloggkompisar! Har själv ingen men önskar att jag hade någon, haha!
angelicawahlin.se
isabylund
isabylund,
Du får ragga upp någon! Finns det ingen blogg du läser där personen bor i din stad?😄
nouw.com/isabylund