(FÖRRA) VECKANS LISTA

Ja men godmorgon! Gårdagens inlägg dedikerades ju helt åt att det var min födelsedag så jag tänkte slänga upp en lista om förra veckan nu istället. En måndag! Tänka sig, så tokig är jag.

Något som gjorde min glad: alla fina grattis på min födelsedag. Blir lika glad varje gång någon kommer ihåg! Eller ja, lite svårt att missa i och med att jag nämner det i alla sociala kanaler jag har, haha. Men ändå att folk tar sig tiden att skriva en grattishälsning, det gör mig rörd <3

Något jag störde mig på: Nouw!! Ni kanske också märkte att alla inlägg ändrade layout och blev ovanligt smala? Sen har appen varit väldigt strulig att blogga från också, hjälpte dock lite när jag loggade ut och sen in igen för då såg utkasten iallafall okej ut. Så testa det om ni har samma problem.. men teknikstrul alltså, stor suck.

Något som var mysigt: det här stället som jag och Lisa fikade på. Kolla bara ingången! Stora bageriet heter det (tror det hette Kavalleriet förr) och ligger precis bakom Strandvägen 1.

Något jag tänkt på: minnet. Jag tycker det är märkligt och oförutsägbart. Kan minnas saker sjukt detaljerat från en situation för flera månader sedan medan det ibland är helt blankt om någon frågar vad jag hade på mig för kläder igår. Har också märkt att man tycks glömma saker som ändå hänt upprepade gånger hela livet, typ hösten. Det är som att jag varje år ifrågasätter ”blev det verkligen kallt såhäääär snabbt förra året?” eller ”har det inte regnat ovanligt mycket denna månad?”. I do not know, inget minne alls av hur vädret varit under tidigare höstar.

Något jag uppskattade: solen! Haha hur mycket kan en och samma människa prata om vädret egentligen? Tydligen mycket :))) Men jag får en helt annan energi de dagar som är ljusa och fina.

Något jag ville ha: den här var så himlahimla fin och gosig! Har verkligen fått upp ögonen för det märket, aningen pricy för mig just nu kanske men ändå.

Något jag kollade på: det har kommit en ny säsong av You som jag givetvis börjat se. Den har en mörk humor som jag gillar så jävla mycket. Tror förövrigt att jag har 5-6 serier igång parallellt nu, haha. Är ni också så, att ni hoppar mellan olika beroende på vad ni är sugna på just den dagen?

Något trevligt som hände: har sett att skumtomtar börjat dyka upp i butikerna. Och de första lussekatterna!! Jaaa jag vet att jag är sån hycklare nu som alltid gnäller på folk som börjar hypa jul redan i oktober och sen skriver jag en sån här punkt. Men lussekatter kan faktiskt vara det finaste med svensk vinter och skumtomtar är ljuvliga så de får vara undantagen som är okej att smygstarta med.

Hoppas ni får en finfin start på den här nya veckan. PUSS

Följ mig här ?

Gillar