FÖRRA VECKAN I BILDER

Innehåller affiliate-länkar

Hej godingar! Hoppas måndagen är snäll mot er och att ni fått en mjukstart på veckan. Om inte så får det vara så vissa dagar. Det är helt okej att ha en njaaa blöö halvtråkig dag utan att livet går under. No need to panic över det. Nu ska vi se vad jag hittade på förra veckan. Enjoy!

Jag var ute och drack vin i fredags. Detta var kvällens look.
Tog höstpromenader.

Kanelbullefikat! Mycket mycket gott.

Såg fluffiga väskor på Åhléns. Ändå rätt fulsnygga?!

På tal om Åhléns så tycker de tydligen det är dags för jul redan. Jag tycker det är alldeles för tidigt i oktober, alltid så rädd att man ska hinna tjata ut julen. Vad säger ni; är det okej att redan börja julpreppa?

Hängde med denna babe. Hoppas inte hon läser bloggen för då kommer jag snart få ett argt sms med ”ta booooort den fula bilden!!” haha.
Var på söder för fika. Kom lite tidigt så slog ihjäl tid genom att kika i butikerna på Götgatsbacken.
Samma dag som jag skrev här i bloggen att Gina knappt har några jackor i sina fysiska butiker så såg jag detta. Kändes nästan som de blivit förolämpade av min anklagelse och ville visa att de minsann visst har både jackor OCH kappor ;)
Igår åkte jag och Lisa hem till Elin och överraskade henne med fika! Hon fyllde ju år för någon vecka sedan och sånt ska firas. Dessa brudar alltså <3

#bestofnouw

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Behöver jag ens säga vad jag tycker om att starta med allt som har med jul nu att göra?!?? NEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det har för fan inte ens varit allhelgona. GAHH!! Inte konstigt att folk blir stressade. VÄNTA TILLS ADVENT FÖR I HEL***!!! Hehheh. Ja, genuint upprörd.nouw.com/corneliaeri
Bunny Therese
Bunny Therese,
Åh så höstigt och fint! <3bunnydrugz.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229