FILMTIPS, POESI & ATT TÄNKA SIG FRISK!

Innehåller affiliate-länkar

Hello darlings! Här kommer några random (väldigt random ser jag nu) saker som jag tänker på.

1. Vill tipsa er om filmen Solace såhär inför helgen. Handlar om en synsk läkare som anlitas för att hjälpa FBI att fånga en seriemördare. Väldigt spännande och psykologisk vilket jag gillar. Tänk att vara synsk.. undrar om det är mer positivt än negativt med det eller tvärtom?!

2. Jag kommer nog aldrig förstå mig på poesi. Ser inlägg på sociala medier ibland med *poetiska texter* och alla kommenterar om att de gråter, får rysningar, kan relatera osv och hur mycket jag än försöker så kan jag inte fatta det fina med 99% av dem, haha. Känner mig lika korkad och icke-djup varje gång.

3. Kolla in dessa raringar! Nä men hallå vilken bra kombination! Varför har ingen tänkt tidigare på att kombinera pepparkaksdeg och choklad då de var för sig är typ de två godaste sakerna man kan äta? Kanske finns massa sådana här godisar redan men jag blev blown away, haha.

3. Snacka om att Boohoo verkligen steppat upp! Samt har ett namn som jag inte riktigt vet hur man uttalar och alltid låter jättetöntig när jag säger :)) Trodde det var en sida med mestadels billigt skräp men de har ju hur mycket fint som helst! Som ni kanske märkt har jag hakat upp mig på den här typen av plagg, så gosigt! Den kostar liksom 192kr också. KAP.

4. Visste ni att det är vetenskapligt bevisat att man kan läka vissa skador snabbare med tankens kraft? Min psykolog berättade det sist jag var där och hade väldigt ont i min fotled. Han sa åt mig att visualisera hur vita blodkroppar åker dit och läker inflammationen så skulle det gå snabbare. Vet inte exakt HUR stor skillnad det kan göra eller vilka typer av sjukdomar det gäller, men ändå.. trodde det var en myt att man kan påverka sina sjukdomar med tankekraft.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
alltsååå hade du skrivit detta inlägg förra helgen hade jag plockat på mig massa påsar med pepparkakskulor! låter ju sviiiingött! och gällande poesi - jag måste vara väldigt fokuserad och fri från tankar för att förstå det jag med. är ju en konstform och konst är konstigt : ))))nouw.com/megkaup
Ida
Ida,
Låter ju helt otroligt att mina tankar skulle kunna läka inflammation! Men vore grymt om det fungerade men tror inte på det tyvärr...onlyonewaytogo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229