FIKAMYS PÅ MELLQVIST KAFFEBAR

I söndags hade jag och Sarah en fikadejt på Mellqvist kaffebar! Det ligger på Rörstrandsgatan i Vasastan och hela den gatan/området är nog Stockholms bästa för mat- och fikaställen. Har varit där förr och även om det alltid är fullsatt, supervarmt och enbart creddiga människor (som resten av Vasastan) så är det himla charmigt! Stimmigheten hör nog till :)
Sist jag var där åt jag frukost som var supergod, vi tar en snabbtitt tillbaka till arkivet och ser att det såg ut så här.

Denna gång var det som sagt mer läge för fika, inte bästa fotoljuset därinne men som ni ser köpte jag kaffe och en jääääkla god kardemummasockerkaka!! Den var något extra den ♥ Stort plus att deras utbud har lite mer "udda" saker och inte bara kanelbullar, chokladbollar och mazariner som man (läs: jag) lätt fastnar vid annars.

Jag skrev för någon vecka sedan att caféfika blir mer speciellt och extra mysigt nu när jag gör det mer sällan, det stämmer verkligen! Uppskattar stunder som denna SÅ mycket numer.

Åh, blev sugen på caféfika-mys igen av att skriva det här inlägget, haha. Men nej, så roligt ska vi inte ha det utan nu är det dags för jobb. Ha en finfin onsdag raringar, PUSS!


Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Cornelia,
Meen så mysigt det här ser ut. Blev väldigt fikasugen haha <3
www.corneliae.blogg.se
isabylund
isabylund,
christinesstories
christinesstories,
Jag älskar Mellqvist och går alltid dit när jag är i Stockholm!
nouw.com/christinesstories
isabylund
isabylund,
Aah, så bra kaffe också! Haha, säger jag om alla ställen meeeen 😉
nouw.com/isabylund
mandy,
Aldrig varit där. Det är ju Anders Timell som äger stället! Hört att det ska va bra där!
Hur gör du när du jobbar hos Ida och Alex? Äter du där med dom?
www.betterwords.blogg.se
isabylund
isabylund,
Är det? Jaha, otippat.. det är ju inte så *flott* liksom utan mer charmigt. Japp, äter lunch där men sällan med dem då vi alla har så olika mattider/rutiner 😊
nouw.com/isabylund