FIKA PÅ MR CAKE & HELGPEPP!

Här kommer några bilder från vår mysiga fika på Mr Cake i tisdags

Jag hade på mig nya favoritskjortan som jag hittade i mammas garderob. Tror förövrigt att det är en herrskjorta för knapparna sitter helt fel, är som att skriva med vänster hand när jag försöker klä på mig, haha. Har för mig jag hört nått om att herrkläder alltid har knapparna på andra sidan?! Anyhow, skjortor (oavsett könstillhörighet) är ett av mina mest använda plagg!

De har massa spännande saker och tydligen är bakverken inspirerade av USA, det märks för allting består av extra allt ;) Bara så ni vet så var vi där ganska sent, det är därför det ser lite utplockat ut men i vanliga fall är det fullt på hyllorna.

Älskling!!

Godmorgon fredag!

Är ni på lika bra humör som mig eller? Jag är ledig idag + helgen och har faktiskt ganska mycket planerat så jag är superpeppad! Blev peppad igår också när jag satt och sökte efter billiga resor, det ger mig alltid en kick! Kan man säga att det är min hobby kanske? Att kolla på resebilder, haha. När jag väl klickar in bland paketresor från Tui så kan jag slå ihjäl timmar med att spana på alla bilder från hotellen och drömma mig bort.

Men åter till helgen då! Planerna är i och för sig fortfarande lite diffusa men jag ska iallafall träffa Emelie i eftermiddag och sen dricka vin med Johanna ikväll. Imorgon blir det fika med en kompis och kanske utgång med Lisa och Elin. Hjälp, det var så längesen jag var ute nu! Sen på söndag ska jag träffa en kompis men försöker ha den dagen ganska kravlös ifall jag är sliten hehe. Så sjukt egentligen att man planerar "då ska jag må dåligt för jag häller i mig gift dagen innan". Så osunt att det inte är några konstigheter att resonera så liksom, haha.

Nu måste jag sluta för om 10 min ska jag ha en telefonintervju! Spännande va? Jag hoppas ni får en himla fin helg oavsett vad ni gör. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fina, fina ni! <3 Även om planerna kanske är lite luddiga låter de inte helt fel alls, ha det bäst i helgen Isa! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
cjulias
cjulias,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229