FIKA PÅ MÄLARPAVILJONGEN

Innehåller affiliate-länkar

Tycker att jag snart borde få spons av Mälarpaviljongen för det här blir tredje inlägget i år som jag skriver om det stället, haha. Hursomhelst, i tisdags var det dags för mig och @amandalarssons att hänga. Guuuud vad mysigt vi hade det! Vissa av bilderna har jag tagit från henne, bara så ni vet.

Vi möttes vid Rådhuset och gick hit. Det regnade tyvärr men som tur var kunde man sitta under tak och de hade filtar och värmelampor så det gick ingen nöd på oss.
Vi hade såklart standard beslutsångesten kring vad vi skulle välja. Hon som jobbade i kassan var verkligen inte serviceminded. Sånt kan störa mig överdrivet mycket, blir tokig när folk fördummar en. Det är nu jag önskar att jag hade en stor blogg så hon kunde se min kritik :)))
Anyhoooow. Jag ville fika, otippat nog, medan Amanda var mer sugen på mat.
Var tydligen väldigt *tokig* denna dag för även om kardemummabullen lockade så valde jag något annat, nämligen morotskaka! Ursäkta men ser ni vilken dröm?!

SER NI?? Så saftig! Saftig är förövrigt ett riktigt jävla vidrigt ord.

Amandas tog en kycklingrätt som tydligen var toppengod även den.
Min fina fina vän! Hon inspirerar mig så mycket gällande att vara vardagsfin, kolla bara vilken look!
Jag hade leopardoutfit. Så kul att varje gång jag får komplimanger för nått jag har på mig så är det saker jag fått från Ida, haha. Vet att denna klänning kommer härifrån ifall någon undrar.

Vi satt där bra tag där under värmelamporna, drack X koppar kaffe (älskar fri påtår) och pratade om aaaallt möjligt! Tycker det är fint med vänskap när man nått det stadiet där man inte enbart pratar om ”basic stuff" utan släppt spärrarna totalt och inte har några gränser kvar, haha.Tack för en så mysig stund gullet!

Om ni bor i Stockholm och inte varit på Mälarpaviljongen tycker jag ni ska göra ett besök snarast!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Jag älskar morotskaka och den där såg ju riktigt god ut, mums vad sugen jag blev nu haha 😃 <3nouw.com/desireekujala
isabylund
isabylund,
Aa så jäkla gott!! Får bli en snart igen känner jag 😉 nouw.com/isabylund
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen
Ser helt gaaalet gott ut!! 😃goforfit.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229