FEM SNABBA - JORDNÖTSSMÖR, INTELLIGENTA MÄN M.M.

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina älsklingar! Dags för jobb igen men innan dess fem snabba grejer, jag vet att ni är nyfikna på allt som passerar i mitt huvud ;)

☆ Förväntar mig inte att ni ska minnas det men under hösten beklagade jag mig så över att de slutat sälja min favoritchoklad Milky Dream bland lösgodiset. Nu är den tillbaka!! Vet dock inte om jag vågar köpa för har precis blivit avgiftad från beroendet känns det som, haha.

☆ Har märkt att jag börjat attraheras av intelligens och allmänbildning hos män. Känns som en väldig mognadsgrej att ha på sin önskelista :))

☆ Jordnötssmöret nedan är jordens bästa!! Kan inte förstå hur någon föredra smooth jordnötssmör framför crunchy. Har ni provat denna förresten? Så äcklig, den smakar inte ens jordnöt?! De behöver kanske inte överdriva i nyttigheten.

☆ Åt en macka igår och satte i halsen på ett så vidrigt sätt! En av mina största skräcker är just att sätta i halsen, jag tycker det är obehagligt att svälja tabletter, ta för stora tuggor eller bara höra ljud av någon som har svårt att andas. Igår var det jag som gav ifrån mig sådana!! Nu kan man ju inte imitera ljud i bloggen men ett sånt där kvävande "dra efter andan fast det bara rosslar"-ljud om ni fattar?! Usch, den paniken alltså. Tuggade resten av mackan så den var nästintill flytande innan jag svalde, haha. Lite roligt att jag fortsätter äta ändå trots att jag blev så rädd. Ska tydligen mycket till för att jag inte ska äta upp när jag är hungrig.

☆ Har märkt att många av de där klyschiga självhjälpstipsen kring hur man mår bättre psykiskt faktiskt funkar ganska bra. Jag har alltid hånfullt föraktat dem men tji fick jag! Man ska inte vara så dömande innan man testat.

Det här var alltså fem SNABBA punkter enligt mig. Hur ska jag lära mig att inte vara så omständig? Folk har inte tid med sånt idag, haha.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ajli,
Jag gillar snabba medn lite invecklade! Sedan jag var tonåring hade jag på "måstelistan" att min kille skulle vara intelligent och ha snygga skor... och jag vidhåller det, även om min man köper fett fula skor ibland... men nu när man redan är förälskad så känns det som att smartheten är viktigare 😉
ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Kul att du nämner det för jag slutade dejta en kille än gång för han kom hem till mig med såååå osexiga kängor. Alltså nej, det gick inte. Haha😅
nouw.com/isabylund
elinm
elinm,
Vad roligt att läsa! Minus den näst sista punkten då, fy vad läskigt. Vilken tur att det gick bra <3
nouw.com/elinm
isabylund
isabylund,
Jaaa fy! ska tugga bättre framöver. Kul att du gillade inlägget annars ❤️
nouw.com/isabylund
Naatly
Naatly,
Hahaha, obehagligt med mackan men kan ändå inte hjälpa att jag fnissar lite åt att du fortsatte äta fast du var rädd. Det hade antagligen jag med gjort 😂 Jag gillar nog män som är öppna för nya saker och inte är en sån där butter jävel som gör allt bara för att och vägrar ta till sig nytt. Humor prioriterar jag också, det är nästan högst upp på listan faktiskt 😂
nouw.com/naatly
linneassofie
linneassofie,
Åh intelligens alltså, tycker det är det mest attraherande som finns, there of, older guys for the win haha 😃<3
nouw.com/linneassofie
Felicia,
Nu blev jag extremt sugen på jordnötssmör!!! hahaha!
feliciahblogg.webblogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tänkte skriva typ precis samma sak som Linnea, hihi! Så ja, skriver under på den! =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin