FEM MÅLBILDER FÖR SOMMAREN

Innehåller affiliate-länkar

Hello darlings! Hörrni, det är verkligen sommar nu och jag älskar det så mycket! Älskar dock inte frågan ”vad har du för sommarplaner?” för jag känner mig så tråkig och typ odriven som knappt har några än. Men jag har iallafall många tankar på saker jag VILL göra kommande månader! Sommardrömmar <3 Istället för att dela med mig av min bucketlist så tänkte jag visa fem bilder från Pinterest som symboliserar en del av det jag vill att sommaren 2021 ska innehålla.

1. Massor av picknickar!

Behöver absolut inte vara sådär satsigt som på bilden utan räcker att bara ta en filt, möta upp en vän, sätta sig på en fin plats och ha med något drick- eller ätbart. Kanske jordgubbar, en chipspåse, bubbel eller bara varsin kaffe. Ja men snälla låt mig få picknicka mig igenom sommaren!

2. Besöka någon charmig sommaridyll i Sverige.

Helst skulle jag vilja till Österlen där denna bild är ifrån, känns som en plats där jag skulle gå runt och säga ”åh vad mysigt” om prick allt. Är faktiskt väldigt få gånger i mitt liv som jag varit i någon klassisk ”sommarsverige-idyll” (inte ens tagit mig ut i skärgården under mina 10 år i Stockholm. Eller jo, Vaxholm en gång men åkte bil dit så det räknas knappt) så känner verkligen att det är dags nu.

3. Klä mig i somriga klänningar.

Tycker alltid det känns konstigt att lägga upp outfitbilder på andra tjejer när man ser deras ansikten så tydligt. Vet inte varför? Känns typ som att jag kapar deras identitet, haha. Brukar därför undvika det men denna look var så mitt i prick för hur jag vill glida runt i sommar så jag gör ett undantag från min regel :)) Kan absolut tänka mig att vara i en bergsby i Italien också eller var denna bild nu kan vara tagen. Btw så klickade jag hem denna och denna igår, ska bli spännande att se om någon av dem passar. De kändes iallafall väldigt somriga och läckra.

4. Filmkvällar utomhus.

Denna bild är SÅ goals, visst ser det mysigt ut? Fast man måste såklart byta ut popcornen mot glass eller choklad, popcorn kan verkligen vara ett av de mest överskattade snacksen.. Hursomhelst, tänk er en sommarkväll när man är skönt trött efter en dag ute i solen, det börjar bli liiite kyligt och man får krypa ner där under täcket och se film och äta något gott. Nej men oj vilket perfekt avslut på dagen.

5. Åka båt.

Haha ok, denna bild kanske inte är helt realistiskt men vilken inspobild är?! Har sagt till flera vänner att denna sommar ska jag bli en båtperson, kan bli svårt i och med att jag inte äger en båt meeeen det vore himla härligt att åka ut någon gång iallafall. Drömscenariot = en fin dag i skärgården, solen skiner och det är en svag bris så man inte blir obehagligt varm, vi åker runt en stund och jobbar på en snygg bränna, badar från båten och sen lägger vi till vid någon gullig ö och käkar på deras hamnkrog. Avslutar dagen med en drink i solnedgången. Är det här en romantiserad bild av båtlivet måntro? Risk finns men låt mig få drömma.

Berätta om era sommarplaner! Vad vill ni att den ska innehålla?

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

jd,

Men ja vilka bra målbilder! Jag har precis fått jobb så ska jobba mig genom sommaren utan möjlighet att åka hem till Sverige (mitt hjärta brister för att jag går miste om sommaren i Sverige!!!). Men ditt inlägg fick mig att vilja satsa på sommarkänslan ändå! Kanske ordna picknick på lunchtimmen, klä mig i klänning fast jag sitter framför datorn hela dagen, leta upp någon utomhusbio en helg?? TACK för inspo Isa!!!

www.jdfoto.home.blog
isabylund
isabylund,
Åh ja men du får göra det bästa av situationen och maxa sommarkänslan trots jobbdagar. Så BRA ändå att du fått jobb, värt att skippa semester för det👏🏽😍
nouw.com/isabylund