FEM FRÅN VECKAN!

Innehåller affiliate-länkar

Hej fredag! Hej ledig helg! Hej bra humör!

Hej! Hehe. Idag kör jag ett stängningspass på jobbet och sen är det heeelg! Har inte spikat planerna för den ännu men vet att jag ska fika och träffa folk vilket bådar gott för att jag ska må bra. Ni lär få höra om min helg sen, nu ska jag istället tänkte dela med mig av lite smått och gott från veckan.

1. Hittade den här juliga baren. Har ni smakat den? Har hört den ska vara så god! Älskar Barebells produkter, denna (den gröna) kan vara den godaste proteinbaren någonsin! Tillsammans med någon Questbar på den tiden de var trendiga. Minns ni hur poppis de var?!

2. Är så sugen att se på julfilmer nu! Har inte sett nån av de man ”ska” ha sett som Grinchen eller Tomten är far till alla barnen och alla de där men det är ju faktiskt sååå mysigt! Tänk en eftermiddag och baka lussekatter, tända massa ljus och se en halvtöntig julfilm. Haha, jag har verkligen blivit sån julklyscha men tror det är min överlevnadsmekanism för vintern.

3. Så här såg himlen ut när jag slutade jobbet i onsdags. Hade nästan glömt hur solen ser ut. Uppskattade det så mycket!

4. Kollade på en film där en man sa till en annan att han måste sluta vänta på att livet ska bli lätt. Det kändes som riktat till mig genom skärmen, kommer ibland på mig själv med att göra just det - vänta på att nått magiskt ska ske så det plötsligt blir enkelt och smärtfritt att göra de där jobbiga sakerna man skjuter på. Även om det inte var första gången jag hörde ett liknande budskap så var det en bra påminnelse, för om man går runt och tror att livet alltid ska vara behagligt så kommer man ständigt vara besviken.

5. Har funderat på om jag ska köpa nån lite *tokig* vinterjacka. Kanske en sån här lurvkappa. Eller en fejkpäls. Eller varför inte denna lila? Näe, ska kanske inte överdriva tokigheten men såg den inne i popup-butiken och tyckte den var så fin!

Btw, strular det för er också när ni skriver inlägg här på Nouw? Får fucking bryt snart, halva detta inlägg försvann precis :))) Meeen vad gör väl det när jag som sagt är på bra humör och skön fredagskänsla. Ha en fin helg vänner och kom ihåg att alltid ha ert eget välmående som prio 1. Försök också att inte ta allt i livet på blodigt allvar, saker är sällan så katastrofala eller stor grej som man själv tycker i stunden. PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! tänkte också på questbars för bara någon dag sen. Snacka om att dom försvann! Och JA TACK till julbak, julfilmer och julmys! Överväger starkt att plocka fram pyntet nu när jag kommer hem idag, hihi! Puss ❤️nouw.com/matildaberlin
Junitjej
Junitjej,
Verkligen fin jacka!!! En sådan vill jag ha, men med hund kanske den är väldigt opraktisk.www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229