FEM FRÅGOR OM VECKAN!

Innehåller affiliate-länkar

Något som varit bra: har haft roliga och bra jobbdagar! Även om det varit full rulle och rätt kaosigt så har jag ändå känt att jag gjort någon form av nytta, det är ju en känsla man gillar. Har även gjort en del framsteg på *personliga planet* men det gäller saker jag inte vill skriva om såhär öppet. Hör och häpna så finns det faktiskt sådana även för mig, haha.

Något som inte varit så kul: två saker stressar mig väldigt mycket: 1. att jag inte tycks vara kapabel att komma i säng tidigare. Med andra ord sover jag fortfarande lite för lite och blir jävligt trött såhär i slutet av veckan. 2. kylan påverkar mig redan så himla negativt. Vid 8-9 grader.. hur ska detta gå i vinter? :(

Något gott jag ätit: gårdagens lunch. Satan vad gott det var! Vill veta hur de tillagat den där tofun så att den blev så god.

Något jag velat ha: behöver nya höstskor (hahaha så kul att den autocorrectade till hästskor! Vet inte varför men jag tyckte verkligen det var JÄTTEKUL!?). Förra året gick jag i sneakers hela vintern vilket jag inte rekommenderar, blev väldigt halt och blött! Så nu är det en desperat jakt efter några som är både snygga och sköna. Verkar nästan omöjligt, tar man bort klackar blir utbudet betydligt mindre. Gillar dessa men vet inte hur lämplig sån typ av sko är när man har problemfötter. Hmm jakten kommer fortsätta ett bra tag om jag känner mig själv rätt.

Något jag ska göra i helgen: har en så rolig dag framför mig! Först jobb och vi ska faktiskt iväg och spela badminton på vår friskvårdstimme vilket jag är pepp på, sen blir det snabba puckar att åka hem och fixa mig för ikväll ska vi fira mitt hjärta Matilda! Inte riktigt säker på HUR men antar det kommer inkludera vin, några av mina favoritpersoner och massa babbel. Allt man önskar av livet! Resten av helgen tror jag blir en blandning av återhämtning, fika och träffa vänner.

Ska ni göra något kul? Ha en underbar helg iallafall. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer