ETT SPÄNNANDE PAKET & DAGENS REMINDER

Innehåller affiliate-länkar

God eftermiddag darlings! Här kommer ett högst vardagligt inlägg men jag ville bara slänga in ett snabbt hej. Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu sitter jag här med en kopp kaffe och försöker komma ner i varv lite. Är så mysigt att *liveblogga* samtidigt så tänkte passa på att göra det.

Gud vad jag har uppskattat solen som kikat fram både igår och idag, även om det är 15 grader för kallt för att jag ska vara helt nöjd så gör ljuset mirakel för energin tycker jag. I lördags var det ju verkligen katastrofväder med regn, svinkallt och blåst från alla håll och kanter prick hela dagen. Hade även en skitdag då vilket ofta går hand i hand med vädret (tyvärr, inte bra att vara SÅ väderpåverkad när man bor i Sverige). Så imorse blev jag så glad av att se en sol att jag var tvungen att ta det här två halvfula bilderna, haha.

Planerna för resten av eftermiddagen är ett snabbt ärende i stan och sen ska jag hämta ut ett paket som jag är väldigt nyfiken på. Det innehåller nämligen en sån här olja/kräm som jag hört ska vara superbra mot ojämn hudton och de där knottrorna jag har på armarna och låren. Läst många tips om hur det kan blir bättre och även om jag försöker att inte ha för höga förväntningar så är det ändå värt ett prova tänker jag.

Innan jag avslutar vill jag bara skicka med en påminnelse, till er som behöver det, om att sänka kraven på er själva just nu. Kan vi inte snälla göra det? Det ÄR påfrestande tider och det är nog fler än jag som reagerar på det med ett svajigt psyke och då kan man fan inte ha samma förväntningar på sig själv som när man är i sitt esse mitt i strålande sommaren. Det är inte konstigt man ”levde” mer då och tog vara på dagarna. Just nu kanske det får räcka med att ha jobb och att ta hand om sin hälsa som dagens mission. Det kanske får räcka med att se till att få i sig den energin man behöver, även om det ibland blir i form av mindre hälsosamma alternativt. Träningen kanske får bli promenader eller hemmayoga istället för svettiga spinningpass. Det kanske blir fler vinkvällar med er bästis än ni brukar för behovet att slappna av och snacka skit är större än vanligt. Eller tvärtom, ni kanske snarare behöver avboka allt med vänner ett tag framöver för ni har inte energin till att umgås överhuvudtaget. Ni vet själva var er gräns går så försök lyssna på den och tillåta er att göra vad som KÄNNS rätt snarare än vad ni tänker att ni BORDE.

End of speech. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.79