ERA FÖRDOMAR OM MIG

Heeej godingar! Åh det här inlägget var bland det roligaste jag gjort i min bloggkarriär, haha. Bad er komma med era fördomar/tankar om mig och det var så kul att läsa, älskar att höra hur andra uppfattar en. Tänkte därför "besvara" dem i ett eget inlägg här, vet inte om det är obvious men det i fetstil är fördomen och det under är min kommentar på det.

- Du går snabbt!
Neej går ovanligt långsamt (OBS inte släpa-mig-fram-långsamt, det är fett störigt med folk som har det tempot. Men ändå långsammare än snittet). Tror ju att jag har något anatomiskt fel på mina höfter för jag kan inte gå speciellt snabbt hur mycket jag än försöker.

- Du bryr dig inte så mycket om pengar.
Hehe önskar det stämde men jag är ju otroligt fascinerad av pengar. Imponeras väldigt mycket av lyx och värderar pengar väldigt högt, blir jätteglad om jag skulle hitta 20 kr på gatan och bästa sättet att motivera mig att göra något är att betala för det.

- Du plankar aldrig på tunnelbanan.
Helt sant. Åkte fast för det en gång och fick böta 1200kr. Där lärde jag mig en läxa så att säga :)))

- Äter Lätta hellre än Bregott.
Ja, för Bregott är så jäkla hårt så man sliter sönder brödet?!

- Du går och lägger dig tidigt och vaknar tidigt.
Nä har blivit värsta nattugglan och kommer aldrig i säng innan 00. Funkar ok nu när jag har slacker-livsstil och inte behöver gå upp förens typ 8.30, men fasar för när/om jag nån gång ska börja jobba tidigt och hur jag ska hantera det.

- Du lyssnar inte på musik så ofta.
Jo alltid! Blir så stressad av tystnad så antingen är det podd eller musik, just nu är jag i en väldig musikperiod då jag har så bra låtar i min spellista. Kolla bara denna mixen liksom!

- Tror att du tänker mycket, precis som jag själv gör, haha!
Jo tack, det kan jag nog skriva under på. Framförallt så tänker jag mycket på onödiga grejer?! Det här har jag pratat om tidigare men jag får ofta för mig något (alltid negativt) och sen ältar jag det massooooor även om det inte ens är bekräftat att det är på det sättet. Hade hellre lagt min hjärnkapacitet på något konstruktivt eller trevliga tankar om man säger så.

- Du är en jordnära & underbar person, med hjärtat på rätt ställe. Absolut någon jag hade velat lära känna utanför sociala medier.
Hehe inte så mycket att besvara men tog med den mest för smickrad. Så fint, tack gullis!

- Tror att du vill laga människor.
Låter ju hemskt om jag svarar "så är det verkligen inte" för det är inte heller så att jag vill krossa människor. Självklart vore det trevligt att kunna hjälpa någon om jag kan, men jag känner ofta att jag har nog med min egen skit så jag orkar inte lägga för mycket energi på någon annans problem, om det inte är vänner då. Så skulle någon be mig om hjälp gör jag mitt bästa men letar inte precis aktivt upp personer som verkar behöva lagas.

- En fördom jag har om dig är att du verkar vara en person som är lätt att umgås med?? Får den viben iallafall haha <3
Åh hoppas verkligen det stämmer för det är så fin egenskap. Mitt nuvarande personlighetsmål är att vara en avväpnande person. Fattar ni vad jag menar med det? En sån som alla känner de kan vara sig själva med och som de kan säga allt möjligt till för jag är icke-dömande. Att jag ska ses som så himla knasig och äkta själv att andra känner de kan vara det utan risk att göra bort sig, haha.

Tack igen till er som tog er tiden att svara i det här inlägget, gjorde mig glad. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer