EN TWISTAD MÅNDAGSLISTA

Hejhej! Har inte alls nån inspiration att skriva ett inlägg om veckans planer utan gör istället det jag alltid gör i brist på annat: en lista! Började som en måndagslista men vissa punkter kändes så uttjatade så vävde in lite annat med, haha. Väldigt icke sammanhängande men äh man måste väl inte alltid vara så strukturerad..

Vad ser du fram emot den här veckan?
Definitivt fredag! Då jobbar jag sista passet på de här hetsiga sommarveckorna och det kommer kännas befriande när det är klart. Sen har Lisa fest på kvällen och jag är så pepp redan nu!

Vad var det bästa med förra veckan?
Att jag orkade och hann göra en hel del socialt trots mycket jobb. Ett ganska stort orosmoln för mig är ju hur jag någonsin ska lyckas kombinera liv med jobb och även om jag är långt ifrån var jag vill vara så har jag nog aldrig lyckats såhär bra som jag gör just nu.

Tipsa om en blogg du tycker fler ska läsa!
Om ni mot all förmodan inte följer @tovewaldemar så gör genast det. Det jag gillar med hennes blogg är att hon är en typisk ”perfekt” tjej på mååånga sätt (dvs hade kunnat vara lite jämförelseångest-framkallande) men hon kan ändå skriva om ångestdagar och en vanlig vardagslunk på ett självklart sätt som gör att hon blir mänsklig. Det är liksom inte världens grej om hon är hemma och myser ensam en lördagkväll eller känner sig lite nere en dag. Gillar det så mycket!

Om du fick drömma fritt; hur hade din frukost sett ut idag?
Just nu känner jag att en härlig miljö nästan är högre upp på önskelistan än vad jag äter. Cravar nog resor mer än jag trott för bilder som de här nedanför dyker upp som spontana målbilder. Ska jag vara mer realistisk hade det inte varit helt fel att vakna till puttrande kaffebryggare och nybakade scones som avnjutes utomhus i morgonsol. Haha kanske inte är alltför realistiskt det heller men närmare verkligheten iallafall ;)

Vad stör du dig på hos andra?
Jävligt mycket! Har väldigt svårt för långsamma och oeffektiva personer. Ogillar när någon har hård attityd som man vet bara är något slags skydd för att inte verka känslig. Smaskande. När någon stannar på sjukt olämpliga ställen på offentliga platser. Män som stönar på gymmet. Män som bara släpper vikterna i maskinerna efter sista repetitionen så det smäller skithögt, vet inte om det är för att markera hur jäääävla tungt de hade?! Ja, män på gymmet generellt är rätt störiga :)))

Ok, men du är inte perfekt själv va! Vad tror du andra stör sig på hos dig?
Hehe antagligen att jag kan vara ganska otydlig i min kommunikation. Älskar att prella saker, linda in svar (om det är kring ett jobbigt ämne) och skriver ofta ”hör av mig under morgondagen med besked”. Säkert störigt för dem som bara vill ha ett kort ja eller nej.

Vilken är den mest överskattade frukten?
Synd att inte avokado är en frukt så hade jag fått dissa den ännu en gång! Då säger jag istället grape. Sluta säg att det är GOTT! Nyttigt kanske, ätbart kanske men ingen lär någonsin känt att de har ett enormt sug efter grapefrukt.

Vad önskar du att fler människor gjorde?
Vågade prata om sina sårbara och sämre sidor. När man sätter ord på det som skaver så blir det nästan alltid lättare att hantera (finns såklart undantag).

Vad har du kvar på din Bucketlist för sommaren?
Ja ni.. typ allt? Haha. Nä men jag skulle verkligen vilja åka båt, bada (!), kunna träffa min familj och göra en typisk sommarutflykt med alla dess klyschor. Ah har blivit en sån sucker för klyschor, älskar dem! Vill göra massa klyschiga saker och säga massa klyschiga råd och citat.

Berätta om er vecka, händer det något speciellt? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Håller med 100%, grape kan man inte tycka om haha! Rolig lista hjärtat <3 Puss
nouw.com/linndossing
Desireekujala
Desireekujala,
Haha jag blir lika besviken varje gång jag köper grapefrukt och det inte är sådär gott som alla verkar tycka och tänker att den jag köpte måste ha vart sur eller nått!
nouw.com/desireekujala
IP: 82.99.3.229