EN TINDERRAPPORT, FICKTJUVAR & ATT LÄRA AV SINA MISSTAG

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Här kommer ett inlägg med en massa random från förra veckan. Högt och lågt i vanlig ordning men jag behöver få ur mig allt, haha.

1. Det var en ficktjuv som gick loss inne på Zara samtidigt som jag var där. Två andra tjejer blev bestulna på sina mobiler och när det uppmärksammades kände jag sån jävla tacksamhet att de inte tog min. Hade redan en ganska usel dag så vet inte hur jag skulle hanterat om min nya lur hade blivit snodd som grädde på moset. De är skickliga nuförtiden de där ficktjuvarna alltså. Farligt!

2. Jag vet ingen vuxen människa som är så dålig på att lära av tidigare misstag/erfarenheter som jag. Det är faktiskt fascinerande att jag lyckas hamna i samma tankefällor gång på gång och kan må dåligt över liknande saker med någon veckas mellanrum, fast det de tidigare gångerna kom fram att det var ett missförstånd och att jag då var ledsen i onödan.

3. Fick hem den här raringen! Lite tidigt att uttala mig om resultatet men tycker den är skön på huden och den återfuktar fett bra (notera ordvits hehe). Gillar också när hudvård appliceras med en pipett för då känns det som jag står i ett kemilabb och kommit över RIKTIGT avancerade och effektiva grejer. Haha, jag är nog en väldigt lättlurad konsument ja.

4. Den senaste funktionen på Tinder är att man kan ha videosamtal. Jag tycker det är en hemsk idé. Om någon skriver till mig och frågar om vi ska ha ”onlinedejt” unmatchar jag för det är definitivt inte en man för mig.

5. På tal om Tinder så märker jag också att många vill skriva fast man bor i olika städer. Fick ett meddelande från en som bodde i Västerås och skrev ”synd du bor så långt bort annars hade jag bjudit ut dig på dejt”. Hmm, varför skriver du ens då? Jag är inte ett dugg intresserad av en brevvän eller distansförhållande och förstår inte hur så många ändå verkar få ut något av att bara chatta. Och obs, jag vet att många har jättebra distansförhållanden och att det kan fungera toppen men jag är så tveksam till att inleda något på distans.

6. Jag har fått upp ögonen för YouTube igen! Vill alltid ha något ljud i bakgrunden när jag är hemma och eftersom min TV lagt av så får vloggar fungera som sällskap istället. Känns som jag är ett antal år efter men det är ju ändå mysig grej! Favoriten just nu är Bianca Ingrosso, hon är så lättsam och härlig. Vad kollar ni på på Youtube?

7. Har ni sett ett så spegelblankt vatten förut!? Och sned bild uppenbarligen. Vad fan? Störigt! Anyhow, det här var från en av förra veckans morgonpromenader och även en väldigt otippad stund. Gick nämligen en frivillig omväg till jobbet trots minusgrader (!) och jag njöt (!!) av hur uppfriskande det var.

8. En stor irritation just nu är personer som FaceTimear in public. Inte för att deras samtal stör utan för att de har kameran så andra människor (i detta fall; jag) syns. Samma sak med ungdomar som tar bilder till snapchat i rulltrappor osv. Nej tack jag vill inte synas i bakgrunden med någon ful min på bilder du skickar till folk!!

Nä, okej nu får jag sluta ranta innan ni somnar. Hoppas ni får en fin dag, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer