EN SOMMARUTFLYKT & CAFÉTIPS!

Haha jag åker alltså tunnelbana två stationer från Östermalmstorg och anser jag är ute på landet på *äventyr*. Men det var verkligen lugnt och tyst och mycket grönska så det kändes som vi gjorde en riktigt somrig utflykt igår. Som jag nämnde i förra inlägget så var vi i Bergianska som är en handelsträdgård vid Universitetetsområdet, men vi åkte mest dit för att fika på Orangeriet. Var där för något år sedan och minns att jag tyckte det var såå mysigt! Ska visa er lite bilder..

Charmigt! Även om det var waaaay to hot att sitta i växthuset igår.

Tog en morotskaka som var riktigt god! Tyckte dock det var för mycket klet, hade varit nöjd med enbart det lagret i mitten och inte ett uppepå. Mitt sällskap tyckte jag var knäpp för kletet är ju det godaste enligt honom, vilken sida är ni på?

Efter fika tog vi en promenad i området och oj vad fint det är. Fanns en del badplatser men är nog inget ställe man åker till för att sola och bada precis. Mer strosa och kolla på fina blommor, haha.

Efter någon timme hoppade jag på tunnelbanan mot stan igen och det var en precis lagom liten utflykt. Tips till er som vill se något annat än caféerna i innerstan men ändå inte har tid/möjlighet att åka speciellt långt. Puss och ha en fin måndagskväll!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer