EN KVÄLL I VISBY

Haha börjar inlägget starkt med en så turistig bild det bara går att få till på Gotland :)))

Nu hade jag tänkt visa er hur vår första kväll såg ut i Visby! Blev upphämtad på flygplatsen vid 16 av Matilda och då åkte vi direkt hem till henne för att dumpa saker och piffa till oss lite. Sen tog vi oss innanför muren för att leta upp ett bra middagsställe.

Var dock större projekt än jag trodde pga Stockholmsvecka och jättemycket folk. Klockan var runt 18 när vi började jakten vid torget där alla svarade ”tyvärr fullt men vi kanske kan lösa ett bord vid 21”. Eh, veeeem kan vänta så länge när man redan är hungrig? Inte jag iallafall, förstår inte människor som är chill med hunger. Som kan hantera det? Nä usch min kropp hamnar i stress av att vara hungrig :(

Som prick över i:et började det dessutom spöregna efter 10 min så vi blev därför vääääldigt glada när vi fick bord under tak på ett ställe vid namn Lulu. Hade en så charmig servitör som fick den stora äran att knäppa några bilder på oss också.

Det var en asiatisk restaurang som hade mestadels sushi men vi valde varsin Poke Bowl som var supergod!

Jag som inte brukar gilla att testa nya livsmedel provade ändå högrev för första gången (det är tydligen ryggen på kossan lärde jag mig) och det var gott! Nog mestadels tack vare marinaden runt då jag en gång för alla kan konstatera att jag inte gillar rött kött så värst mycket, kommer nog alltid vara en kycklingperson. Antar ni tackar och tar emot för den intressanta informationen!

Mätta och glada gick vi sen vidare för att ta ett glas nånstans. Stannade och fotade SÅ mycket på denna korta resa, stackars Matilda det kan inte vara kul när man är i sin egen hemstad haha.

Det hade slutat regna iallafall och vi fick plats på ett ställe på torget. Drack bubbel!

Alltid när jag är vid havet frågar jag mig själv ”varför bor inte jag på en sån här plats?” med en uppriktig tanke att det skulle få mig att må bättre. Sen när jag ser bilder som denna påminns jag om varför; luftfuktigheten! Kolla krullet!

Eftersom looken för kvällen ändå var förstörd kunde vi lika gärna gå ännu närmare havet efter bubblet där på torget. Ville nämligen se solnedgång! Den var fin trots att det bara var halvbra väder.

Avslutade sedan denna första kväll på en beachclub där vi tog varsin Cola och spanade ut över havet. Kan ibland bli helt mållös över hur vackert och rogivande det är <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer