EN FIKADEJT & VECKANS PLANER

I torsdags mötte jag upp Emelie lite spontant när hon slutade, vi bestämdes oss för att fika.

Vi gick till Fabrique och fick (det rimmade!) kaffe och morotskaka. Emelie sörplade på.

Fotovänligt ställe.

Vi fick manlig input gällande dejtandets koder från Emelies ex-kollega och hann prata av oss om det mesta innan vi bägge skulle vidare. Hade sån mysig stund!

Hej godingar!
Ny vecka och jag är SÅ taggad på den. Varför varför undrar ni? Jo, dels för att jag ska jobba men också för att jag drar till New York. Plus att jag har några mysiga fikadejter inplanerade. Det är bra förutsättningar för en bra vecka enligt mig.

Såhär ser planerna ut so far:

MÅNDAG: idag ska jag träffa Johanna. Mys! Gissar på att vi går och fikar ;) Måste också kolla upp en knöl som kommit på min fot efter operationen (så läskigt!) och ringa vårdcentralen och påminna igen om att de ska förnya mitt recept på medicin för den tar slut idag.

TISDAG: då provjobbar jag på Fotografiska. Börjar 7 vilket känns som mitt i natten för mig som är van att kunna sova åtminstone till 8.30.. Fasar lite faktiskt, haha. Men det ska nog gå bra och det ska bli så spännande att se hur jobbet är.

ONSDAG: ska hjälpa Alex med en jobbgrej så ska hem till dem några timmar. Senare på eftermiddagen har jag tid hos dietisten.

TORSDAG: Kanske jobba igen beroende på hur det går på onsdagen. Sen ska jag möta upp en kompis när hon slutar. Funderar också på att träna, kanske vågar jag mig på någon gruppträning om benen känns fine.

FREDAG: inget spikat än men är medbjuden på en 90-tals fest på söder. Verkar dock vara elektro-/ravetema så vet inte hur bra jag kommer passa in där, lol.

LÖRDAG: oj. Inget alls planerat. Vet inte om det känns skönt eller jobbigt, något får jag nog se till att styra upp när det närmar sig!

SÖNDAG: packa det sista antar jag, träna så jag blir av med lite spring i benen innan flygresan och sen åka mot Arlanda!

Vad ska ni göra i veckan? Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hahaha mitt mål med att gå på så många caféer som möjligt är sååå inspirerad av dig alltså! Du är ju alltid och fikar på så mysiga ställen, vill också vara en sån person!nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Näääe skojaruuu! Goals att få ge den inspon <3nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Gud så mysig vecka du har framför dig!! Och hur mysigt ställe?? Kramnouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229