EN DRÖMMIG BRUNCH, NYA BECK & ÖNSKEMÅL FÖR VECKAN

Tog knappt några bilder alls i helgen så vi startar veckan med en throwback till en annan härlig lördag. Åh vad mysigt och gott det var att samla ett stort tjejgäng och bruncha <3

Godmorgon vänner! Hur mår ni idag? Här är det fint! Kommer vara fullt ös på jobbet de kommande dagarna så jag känner en blandning av nervositet och pepp kring det. Haha, alltid dubbla känslor kring allt i mitt liv. Har därför inte bokat in så mycket annat i veckan än just jobb, fika med en vän, en filmkväll och ett psykologbesök. Vill, och behöver, ha som prio att komma in i jobbet så får jag se allt eftersom hur mycket annat jag orkar/hinner hitta på. Fast egentligen kanske inte det var så himla lite inser jag nu? Haha. Hursom, har några andra önskningar iallafall och de ser ut som så här..

Vad jag vill få in i veckan:

- Jobba med min acceptans. Att lära mig acceptera vissa saker (som min ålder, mina begränsningar pga mitt psyke, att livet inte blev som jag tänkt mig) är nog min svåraste, men viktigaste, utmaning. Jag vet att jag MÅSTE lära mig bli fine med det för annars kommer jag bli så jävla sorgsen.

- Äta minst en lussekatt.

- Ge tid och energi till personer som uppskattar mig. På sistone har jag tyvärr fokuserat mer på de som inte prioriterar mig än de riktigt fina personerna jag har i mitt liv och det får det vara nog med nu!

- Jag ska se nya Beckfilmen någon kväll och jag är uppriktigt så förväntansfull för det. Haha, jag älskar Beck!! Alla de filmerna gör mig nostalgisk och jag blir varm i hjärtat bara av att se Peter Haber i TV-rutan.

Vad jag tycker vi fått nog av:

- Uppläxningar om att vi alla måste ta Corona-ansvar. Ja det är såklart viktigt men orkar inte läsa fler poster eller blogginlägg som börjar med någon antydan om att vi inte får börja slappna av och att det är skamligt hur vissa lever precis som vanligt. Tror att de allra flesta är överrens om det nu och jag tycker inte heller man måste lägga till ett "vi följde såklart rekommendationerna" eller liknande så fort man skrivit om något man gjort ute bland folk.

- Höstväder. Var så tacksam för de milda dagarna vi hade förra veckan så jag hoppas innerligt det inte blir något kyligt regnrusk nu framöver.

Vad har ni för planer eller förhoppningar inför veckan? Ha en grym måndag! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Gud vad gott det såg ut!!! ❤️

nouw.com/hilmak
saralinnea
saralinnea,

Åh men vilka fantastiska bilder från brunchen, allt ser så gott ut! Håller med dig fullständigt om Corona, jag själv är skyldig till att ständigt lägga till ¨att vi följer såklart rekommendationerna¨ men det känns så himla skambelagt nu att ens säga att man tog en utelunch med en vän eller firade en födelsedag med ett restaurangbesök, jättetrist såklart! Men otroligt mysigt inlägg iallafall, ha en fin dag! 😃

nouw.com/saralinnea
isabylund
isabylund,
Jaa önskar man kunde börja varje lördag så😍 mmh har också kommit på mig själv med stt tänka ”vågar jag berätta att jag ska göra XX?!” så fort det är något som innebär att vistas bland människor.. alla blir som små poliser som går runt och dömer varann typ🙈
nouw.com/isabylund
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så gott med brunch, hoppas du får en toppen vecka. Bra saker att tänka på omkring acceptans som är så viktigt 😊

nouw.com/sarahlinnsliv
isabylund
isabylund,
Detsamma fina du! Hoppas du mår bra💘
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Hoppas allt går bra på jobbet 💜
nouw.com/linndossing
IP: 2a01:4f9:4a:27ed::2