EN DAG VID HAVET

Hej godingar! Nu ska jag ta er med på en throwback till förra onsdagen, det är en stark kandidat till titeln ”härligaste sommardagen 2021”. Jag och Matilda skulle nämligen roadtripa till playan!

Bara bilturen tvärs över Gotland var en mysig upplevelse, så mycket gulligt längst vägen. Åh:ade över typiska Gotlands-staket, loppisskyltar, gamla charmiga mackar och andra små butiker som är vardag för Matilda att se. Tog dock inga bilder alls på det så vi hoppar fram till när vi anlände till Ljugarn som området heter. Där fanns bland annat Kärleksstigen, tänk vad fint att ha det som sin adress.

Vi började med att gå och titta på raukar men de bilderna får bli ett annat inlägg för annars blir det här alltför mastigt. En av mina punkter på resans Bucketlist var att bada i havet så med viss fasa ville jag nu bocka av det. Laddade genom att ta lite bilder först, otroligt relaxed som ni ser. Sådär sitter man ju alltid på stranden :)))

Kändes fint och härligt att få hänga på en riktig sandstrand igen. Och vet ni? Vattnet var varmt!! Mycket varmare än årets tidigare bad vid Långholmen och det var inte ens plågsamt att gå i. Både otroligt lättad och otroligt förvånad över detta.

Stolt tjej! Badat i havet, hurra! Det är ju inget man gör varje dag som badkruka precis.

Efter bad blev jag sugen på glass! Några omvägar senare kom vi fram till Bruna dörren som en kompis tipsat om.

Det var så härlig känsla där! Very chill, Sveriges svar på Hawaii eller Venice Beach. Nästan.

Tog en kula jordgubb/fläder (herrejävlar vad god den var!!) och en kula pekannötkola. Väldigt bra val och kombo om jag får säga det själv!

Glassätar-looken! Berättade för Matilda att jag alltid äter en kula i taget, det tyckte hon var lite konstigt. Fattar inte; finns det folk som blandar OLIKA smaker på SAMMA sked i samma tugga? Det om något är konstigt!!

Kolla vad gulliga <3 Det är få personer jag är så lik (personlighetsmässigt) och som förstår mig så som @matildaberlin gör. Vi är ett jävla bra reseteam kunde vi konstatera. Eller ja, jag sa det och Matilda vågade väl inte säga emot, haha.

Innan vi hoppade in i bilen och åkte tillbaka till Visby så slank vi in i denna härliga butik. Massa fin inredning och porslin som man genast ville köpa med sig hem. Nästan tur att jag flög med enbart handbagage så kunde använda det som motargument för att köpa något jag egentligen varken behöver eller har råd med.

Tack och bock till er som orkade läsa igenom hela dagsrapporten!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer