EN BLANDNING FRÅN FÖRRA VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Shame on me som har fyra ynka bilder från förra veckan. Har blivit ganska många sådana här "random saker jag tänkt på"-inlägg på sistone, men så blir det med överaktiv hjärna kombinerat med bildbrist, haha. Här kommer lite från förra veckan iallafall:

-> Jag kan bli så frustrerad på mig själv som beter mig som att jag inte fattar att livet kommer ta slut. Jag tycker verkligen inte att man ska ta livet på FÖR stort allvar, men det är som att jag går och väntar på något - som jag inte ens vet vad det är - innan jag gör saker. Även om det är en klyscha så har vi bara ett liv och det är kort. Därför borde jag göra allt jag vill (som är genomförbart) men ibland känns det som att jag bara väntar på ett bättre tillfälle fast det är inte ens är ett dåligt nu. Som att resa, jag tänker typ ”bättre att spara de pengarna till..” Ja, till vad? Är nån av er likadan?

-> Nytt år = ny mapp för bilderna på datorn. Åtminstone enligt mina försök till struktur ;) Ständiga frågan är då hur man sparar bilder på smartaste sättet? Ett år hade jag olika mappar månad för månad, förra året hade jag kategorier som resor, shopping, fika etc för sig. Hur gör ni? Blir fan stressad av denna röra, haha.

-> Otroligt att jag blir så jävla rädd varje gång posten kommer därhemma! Får hjärtsnörp i några sekunder innan jag inser att det bara var brevinkastet som smällde till. Spelar ingen roll hur många gånger jag hört det ljudet, blir lika skraj varje gång haha.

-> Såhär fin var himlen en morgon. Vet att jag överdoserar blombilder och himmelbilder men det var så vackert :')

-> Mitt sparande går framåt! Försöker föra över pengar till sparkontot varje månad och det gjorde jag nu med, även om januari sägs vara årets fattigaste månad. Det är så motiverande att se pengarna öka på det kontot, oavsett hur stort eller litet belopp det är. Ska försöka komma på en mer specifik plan vad jag ska göra när jag kommit upp i en viss summa.

-> En kollega till mig hade den här klänningen en dag. Eftersom jag tyckte den var så fin och också vill ha så tänkte jag leta upp den på hemsidan. Insåg då att kavajklänningar tydligen är en helt egen kategori av plagg. Hmm, nu lät det där korkat men jag funderade innan om jag skulle söka efter klänning, eller jacka, eller överdel för jag trodde väl aldrig det skulle finnas över 70 st olika kavajklänningar bara på en webshop. Poängen med denna punkt: jag är mer lost än jag trodde inom mode. Samt att kavajklänningar är asfint!!

-> Här kommer ätbart tips nr 356778 i den här bloggen. Har alltid sagt att det är så djävulskt gott med kombon torkad frukt, nötter och keso. Åt det till och med innan dessa små bägare kom ut på marknaden *trendsättare*. Gillar dessutom att de är så smidiga att ha med sig på språng. Såg även de här på Ica, låter som en väldigt märklig smak så vet inte om det är något man mer har som "sås" eller tillbehör i typ tacos? Någon som testat och vill komma med utlåtande? Thanx!

PS. inte en vårta på tummen utan min osthyvelskada som är under läkning hehe.

-> Fick veta i helgen att de gör lashlift på mitt Åhléns, det måste vara ett tecken på att det är dags! Ursäkta tjat om denna behandling men när jag snöar in mig på nått så måste jag prata om det, haha. Hörde också att det finns något som heter lashcurl, då böjer man från mitten av fransarna istället för vid roten som med lashlift. Ifall någon ville veta. Tror dock det får bli ett lift för mig för jag vill ha så mycket resultat som möjligt. Ska nog boka tid någon dag innan jobbet när jag börjar sent.

-> Nu är det visst dags; årets första semlor är här. Som jag alltid säger om dessa "bakverksdagar" så är det lite trist att de börjar så tidigt att man blir trött på dem redan innan själva dagen. Ska väl ändå vara lite speciellt om det nu ska finnas en semmel/kanelbulle/kladdkake-dag. Vaniljsemla låter förövrigt gott!

Det får räcka för nu :) Hoppas ni har en fin start på veckan. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

hfeliciaa
hfeliciaa,
Haha! Skrattar för mig själv om brevinkastet! Brevbärarna är så aggresiva då de slänger in posten. En mindre "hjärtattack" för varje gång.nouw.com/hfeliciaa
isabylund
isabylund,
Haha ja de är nog SÅ less på sitt jobb😂nouw.com/isabylund
malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså solnedgången? Kan stå och titta på det i timmar! Så vackert <3nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229