EM-PREMIÄR, ÅTERFÖRENING & MIN FÖRSTA AW

Innehåller affiliate-länkar

Jag i lördags // Vädret i lördags…

Gick loss inne på Monki häromdagen, de har så mycket fint just nu! Om någon undrar över min definition på gå loss så innebar det i detta fall 4 toppar. Är väl ändå lite gå loss:igt?! // Ett område jag älskar.

Smakade denna för första gången och blev imponerad. Så fräsch! // Sommarstockholm <3

Mer bilder på blommor? Jajamän // Jag njöt i solen igår!

Godmorgon måndag! Hur har ni haft det i helgen? Haha, totalt onödigt att slänga in frågor i blogginlägg egentligen för ingen svarar ändå, men är kanske lite trevligt att visa att jag är intresserad av mina medmänniskor! Min helg var iallafall finfin tackar som frågar, här ovanför fick ni se lite av vad den innehöll. Nu känner jag mig både utvilad och redo för en ny vecka.

Vad har jag för planer för den då? Jo de största händelserna tror jag blir;

- Sverige spelar sin första EM-match. Japp jag är ovanligt insatt i fotboll denna sommar, kanske könsnormativt uttalande men det blir så när man jobbar på en arbetsplats med enbart sportintresserade män. Har lärt mig så mycket om golf, padel och fotboll, u have no idea! Hursomhelst, ikväll är det premiärmatch för Sverige mot Spanien och vi hoppas såklart på vinst!

- Något jag hoppas på ännu mer är att jag ska få till en träff med min kära vän Liv. Det var längesen nu men kanske kanske att vi lyckas timea våra scheman i veckan.

- På fredag ska jag på första AW:n med ”nya” jobbet. Eller ja, vi ska luncha ute och sen hänga kvar där för att se fotbollen och dricka öl (vin). Kan bli väldigt spännande att se om/hur personer ändras vid alkoholintag, haha.

- Har även en dejt inbokad med Lisa och @matildaberlin på lördag vilket blir myyyys.

Händer det något roligt hos er? Ska ni se fotbollen också kanske? Ha en fin måndag! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer