EARLY MORNING!

Hej vänner! Vad gör Isa uppe kl 7 sin lediga torsdag undrar ni nu. Jo, jag satte alarmet så ni ska ha ett morgoninlägg att läsa påväg till jobbet såklart! Lol skoja. Ska iväg till läkaren om en halvtimme. Sjukt opassande att få en läkartid kl 8 när man är ledig :))) Fast piller går före sömn för mitt välmående så känner ändå det var rätt prioriterat. Och jag har väl inte heller haft brist på ledighet på sista tiden så ska inte klaga, haha.

I eftermiddag ska jag träffa en kompis och fika, innan dess tänkte jag hämta ut ett paket med några plagg som ska bli väldigt spännande att se irl. Måste pallra mig iväg till källsorteringen också, har ett berg här hemma så kan inte skjuta på det längre. Känner mig alltid som en så bra person när jag källsorterar, även om det inte precis är en enorm insats för miljön. Funderar på om man kan slänga batterier i vanliga sopor? Vet att det var big no no förut men har hört från många håll att batterierna är så "säkra" nuförtiden att det inte gör nått att de hamnar i hushållssoporna. Någon som har koll? Och någon som vill fortsätta läsa om mina sopor ett tag till? Ni kanske har några frågor? Haha, skoja. Jag är rolig idag minsann.

Fick akuta crave efter pannkakor igår så köpte hem till middag. Provat att ha kanel på, fett gott! Och jag vet att hemmagjorda är mycket godare så inga kommentarer om det hehe.

Hmm, what more to say.. livet rullar på. Är tillbaka på jobbet och är så jävla tacksam att ha ett jobb jag trivs med och att veckans pass funkat för foten. Jag är så ovan att jobba långa (aka normala) arbetsdagar så efter 9h i tisdag kändes det som att jag sprungit ett marathonlopp. Fasar redan lite för Black Friday, har förstått att det är årets kaosigaste dag och jag jobbar 12 till 23 då.. hjälp! I tisdags när jag lunkade hem och knappt visste vad jag hette för hjärnan hade använt all sin energi för dagen så tänkte jag på att många människor går på dejt eller möter upp kompisar direkt efter en sån jobbdag. Det kändes nästan skrattretande avlägset för mig just då, haha. Ska försöka se, lära och inspireras av de som orkar för det känns som man får så mycket roligare socialt liv då.

Nä, nu bara babblar jag på trots att jag borde kila iväg. Hoppas ni får en härlig dag. Pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Det slår ju verkligen aldrig fel med tider inbokade sådär när man är ledig. Däremot kommer man ju i alla fall upp och igång istället för att slösa hela dagen på att ligga i sängen. Man får se det positiva liksom 😉❤️nouw.com/matildaberlin
Emma Engström
Emma Engström,
Nyfiken i en strut på plaggen nu, haha! Visa gärna om du gillade det 😃 Glömde helt bort att det snart är Black Friday, men kan tänka mig att öppettiderna blir lite mer annorlunda då <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229