DU HAR NÅGOT ANDRA VILL HA

Där har ni en mening ni ska komma ihåg inför dagen! Visst är det fint? Att det finns personer som får den där glada känslan i magen är de ser ert namn dyka upp på skärmen. Det är också en så fin insikt att alla ni som läser (japp även DU) har något som nån annan önskar de hade. Oavsett det handlar om utseende, personlighet, livsstil etc så är det en tanke som gör åtminstone mig glad. Det är så häftigt!!

Tycker också att det är lugnande att tänka på att det som i ens egen värld är negativt kan vara drömmen för nån annan. På något vis blir ens flaws inte lika skamliga då för allt handlar om perspektiv på saker och ting. Alla människor ser inte på världen/saker på samma sätt som en själv! För mig är det skrattretande att tänka att nån därute skulle avundas något som har med mig att göra, har inte jobbat tillräckligt mycket med min självkänsla för att ändra det tankesättet jag haft i 30 år. Men om jag tänker efter så vet jag nog undermedvetet nånstans att det finns personer som skulle vilja ha vissa saker jag har. Det gör mig typ.. stolt!? Haha.

Nu lät det där nästan skrytigt vilket inte alls var meningen, det här handlar som sagt om oss ALLA och inte bara mig.

Ha en strålande dag bästa ni. Var stolta över er själva <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Väldigt fint skrivet Isa!! feliciahblogg.webblogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Japp, den meningen är SÅ bra och det pirrar ändå lite när man läser den! Det är egentligen sjukt att man/vissa inte tänker på det faktiskt, egentligen något man borde försöka förstå varje dag! TACK Isa <3nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Jaa jag gillar den! Så enkel men träffar så 😘 glöm inte bort det nu fina du!nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229