DET SOM GÖR MIG GLAD

Godmorgon fina! Känns lite onödigt att dela veckans planer varje vecka för de ser ju alltid typ likadana ut och är bara löst planerade såhär på måndagen. Kan ni också känna att man inte spikar lika mycket nuförtiden utan tar dagarna lite mer allt eftersom? Jag har iallafall rätt mycket plugg med föreläsningar och en inlämning på torsdag, sen ska jag träffa några vänner och även försöka få deklarationen gjord. Fy, den där jävla deklarationen kan ev vara en av mina största ångestpuckar. Så istället för att prata mer om det så kommer här en lista med saker som gjort mig glad senaste tiden:

Tanken på att vi snart kan sitta i solen mot en husvägg och dricka kaffe.

Och på en uteservering med ett glas bubbel i handen!! Får fan lyckokänslor av att tänka på det.

Ursäkta upprepning från tidigare inlägg men jag har vaknat i ett soligt rum flera morgnar på sistone. Igår var jag dessutom pigg när klockan ringde och det var en helt sjukt ovan känsla, haha.

❥ Brandy Melville har öppnat igen i Stockholm!!

Påsk närmar sig och det ska bli så mysigt. Måste förresten lägga till ”köpa tågbiljett till Karlstad” på min to-do list.

❥ Jag har så mycket bra musik i min spellista just nu och det får mig på peppigt humör! Bland annat Lily med Alan Walker, den går på repeat hos mig atm och är så jävla bra!

Här är en tanke som gör mig glad så skickar den vidare till er: kom ihåg att det finns människor därute som är så glada för att just DU existerar. Låter kanske självklart men om man tänker efter är det faktiskt väldigt häftigt. Tänk att det finns personer som blir superglada när just DU skriver ett sms till dem, när DIN blogg uppdateras, när DU planerar en fikadejt med dem etc. Sträck på er och var stolta över hur viktiga just ni är i så många människors liv, det är fint att inse!

Hur ser er vecka ut? Vill nästan att ni ska säga att era liv också är ganska ospännande just nu.. haha. Ha en fin måndag, puss.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer