DET PERFEKTA AVSLUTET

Hej finisar! Hoppas ni har en härlig onsdag framför er. Innan jag kör igång med min så vill jag visa några bilder från min uuuurmysiga söndagsfika! Den var verkligen ett perfekt avslut på helgen. Efter att ha jobbat intensivt några timmar så åkte jag hem till Elin för att hänga med henne, Lisa och @matildaberlin.

Först blev det en housetour! Har ju varit där flera gånger förut men eftersom de stylar om något hela tiden så behövdes det en genomgång på nytt, haha. Är kär i deras lägenhet, de har fått till så många mysiga detaljer. Har märkt att belysning och tyger gör så mycket för helhetsintrycket. Håller ni inte med om det?

Sen var det fikadags! Vi hade lite knytis, 10p till den som kan gissa vad jag stod för! (Rätt svar: gifflarna). Det dukades även fram frukt och årets första semlor. Tydligen var de veganska men jag kände absolut ingen skillnad?! Mycket bra mix blev det iallafall!

Där satt vi ett antal timmar och hinkade kaffe och te och bockade av de vanliga samtalsämnena. För oss betyder det jobb (Elin), lägenhetsprat (Matilda och Lisa) och dejtinglivet (mig). Vill att varje söndag ska innebära en mysig hemmafika och terapi med mina tjejer!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer