DET MODIGASTE JAG GJORT, LÖKIGASTE CITATET & ÄR JAG RELIGIÖS?

Går emot mina egna principer nu genom att lägga upp en bild med filter som dessutom är jävligt dålig upplösning, men hallå vad nice att bli sminkad bara genom ett knapptryck. Blir sugen att börja göra fransarna igen och använda eyeliner, haha.

Hej darlings! Här kommer en fortsättning på den här frågelistan från förra veckan. Var så lång så delade upp den.

Vad gillar du mest med dig själv?
Jag gillar att jag har självinsikt. Jag vet vad jag kan, inte kan, vad jag borde jobba med kring mig själv osv. Sen gillar jag också att jag alltid försöker sprida bra energi runt mig så man ska bli glad av att ha hängt med mig. Gillar också faktumet att jag hade kunnat fortsätta rabbla upp saker under denna punkt ganska länge vilket är ett tecken att jag kommit nån vart med min selflove-träning, haha.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag värderar mig själv utifrån andra. Hur de beter sig mot mig avgör mitt humör och hur jag ser på mitt värde den dagen. Gillar inte heller att jag totalt saknar tålamod.

Är du religös?
Hahaha nej. Önskar fan jag var det för det vore skönt att ha en högre makt att *vända sig till* när man behöver det.

Vilken är den lökigaste quoten du vet?
Åh jag älskar quotes som många andra tycker är lökiga! Tycker faktiskt klyschiga citat får ta onödigt mycket skit, budskapet stämmer ju ofta. Men ett jag INTE gillar är ”don’t seek happiness, create it”. Det framställer det som att man bara kan bestämma sig för att vara glad så går allt vägen. Tycker typ det shamear människor som mår dåligt för att de inte bara ändrar sig.

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?
Läste franska och spanska. Är konstigt nog bättre på spanska trots att det var 2 år vs 7 år franska. Mina kunskaper där är på nivån att jag kan fråga om vägen och beställa en öl :)) Kan även svenska och engelska om det inte är underförstått.

Un Americano et un gelato gracias!

Är du en ringare eller smsare?
SMSARE!!! Känns som människor som hellre ringer än smsar är av ett helt annat släkte än jag.

Vad är det modigaste du gjort?
Alla gånger jag vågat be om hjälp kring saker som rör mitt psykiska mående. Att jag vågat ”erkänna” att jag inte klarar det själv utan behöver hjälp. Vet inte varför det känns så jobbigt och negativ att be om det, är det bara jag som känner så? Borde inte alls vara så stor grej egentligen.

Hur ofta tvättar du håret?
En gång i veckan ungefär. Tycker det är skitjobbigt att tvätta håret så skjuter på det så länge jag kan, haha. Har väldigt torrt hår så brukar ta ett tag innan det blir fett vilket är skönt.

Har du körkort?
Jepp.

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Ja nån gång när jag var liten. Minns det var jobbigt så nu blir jag nojig varje gång jag känner mig kissnödig trots att jag var på toaletten nyss. Dvs ungefär varje kväll när jag ska sova.

#blogglistor

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Jag sms:ar också mer än jag ringer 😊 CheerSarah.devote.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller heelt med dig i citat-tänket alltså, kan ändå bli lite pepp av lökiga qoutes! HAHA jag dör vad härlig du är alltså, läste själv tyska i skolan och det enda jag kan komma ihåg är något i stil med att beställa en öl :'D <3nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Haha jaa, hade säkert haft nått sånt citat på väggen hemma om det inte vore för att jag skulle bli så hånad av alla 😂 men goding då, tack!! Eller: danke🙈nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229