DET HÄR ÄR JU EN TREVLIG SYN!!

Vad är så trevligt med en bild på universitetet undrar ni nu? Jo men kolla vad gräset är grönt!! Ser nästan ut som sommar :’)

Hej hjärtan! Vill bara kika in såhär på snart-kvällen och önska er en fin helg! Jag har haft en ganska seg dag faktiskt, småpluggat här hemma och väntat in kvällen för nu ska jag snart iväg och dricka vin med en kompis. Känns som ett himla trevligt avslut på veckan! Och hörrni, jag veeet att det är många som blir deppade av vädret just nu, prognosen säger att regnet ska hålla i sig några dagar till men sen kommer sommaren så härda ut! Jag hoppas verkligen det stämmer så får vi göra det bästa av dessa tråkdagar tills dess, okej? Mys inne med godis och någon bra film för det är faktiskt inte samma sak under ljusa sommardagar som det är nu i regnrusket :) Appropå godis så åt jag en sån här proteinbar alldeles nyss (den med jordnöt) och den var HELT SJUK!! Smakade som godis, nästan bättre än snickers? Är golvad! Haha.

Nu ska jag snygga till mig lite och sen ha en mysig kväll. Ni med hoppas jag! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Så fint ⭐️
nouw.com/linnealiebig
msahakangas
msahakangas,

Tycker verkligen att det blev grönt och blommigt väldigt fort efter att det började komma lite sol! Som du säger är det bara att hålla ut, tror det blir en fantastisk sommar! <3

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Ja men verkligen, nästan från en dag till en annan? Gillar man ju😍👏🏽
nouw.com/isabylund
Julia,

Gröna gräs och rosa träd behövs just nu. Jag uppskattar verkligen att du skrev det där med att göra det bästa av tråkdagar. Det betyder till och med lite mer när det kommer från just dig 😊 Tack för pepp!

ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Åh vad glad jag blir för de orden! Embracea tråkdagarna. Typ 😉
nouw.com/isabylund
Victoriaflyman
Victoriaflyman,

Bli verkligen så glad av blommor och gröna gräsmattor!!😍😍

nouw.com/victoriaflyman